Security Operations Center (SOC)

SOC betekent: Security Operation Center. Met een SOC kan je dreigingen monitoren en incidenten kwalificeren. Om dit te bereiken, gebruiken analisten een tool genaamd "SIEM": Security Information Management System. Een SIEM integreert software die wordt gebruikt om bedrijfsinfrastructuren te bewaken. Analisten detecteren mogelijke bedreigingen door middel van een set geconfigureerde regels.
Als IT-leverancier of IT-consultant deelnemen aan iSourcing Hub?

603

IT-leveranciers

319

IT-consultants

195

Thema's

1580

Searches

12283

Interacties

Stel de juiste vragen over SOC aan de voor jou relevante partijen

Welke vragen je ook hebt over Security Operations Center (SOC), met iSourcing Hub krijg je snel inzicht in relevante aanbieders. Met één druk op de knop benader je potentiële matches met zowel zelf geformuleerde vragen als veelgebruikte criteria en kant-en-klare vragen die al beschikbaar zijn in het systeem.

Met een account op iSourcing Hub krijg je niet alleen een actueel en volledig beeld van leveranciers en partners die het beste passen bij jouw vraagstuk. Je krijgt ook toegang tot kennis op het gebied van SOC en zo’n 200 andere thema’s, in de vorm van selectiecriteria en vragen die andere gebruikers delen in de Public Library.

Omdat het systeem beschikt over een grote hoeveelheid datapunten en informatie, kun je vaak real-time berekenen welke partijen goed bij je passen. Voor alle vragen waarop het systeem (nog) niet real-time een antwoord geeft, kan je eenvoudig met matches in contact komen. Dat kan zelfs anoniem; je bepaalt zelf welke informatie je deelt en welke aanbieders je al dan niet benadert. Lees meer.

Knowledge Partners

Knowledge Partners helpen met het opstellen en onderhouden van de handige criteria en vragen. Daarmee heb je in no-time relevante spelers in kaart en kan je snel een vragenlijst, marktverkenning of RFI opstellen. Hun betrokkenheid heeft uiteraard geen effect op (hun positie in) de zoekresultaten. Lees meer.

IT-leveranciers voor Security Operations Center (SOC)

Met een account op iSourcing Hub kom je eenvoudig in contact met voor jou relevante aanbieders van diensten, producten en andere oplossingen. Voor ruim 200 andere thema’s kun je zoeken onder honderden IT-leveranciers. Een greep uit de SOC spelers die je via iSourcing Hub kunt vinden, analyseren en benaderen:

IT-consultants voor Security Operations Center (SOC)

Consultancybedrijven en zelfstandige consultants vormen een belangrijke groep op het platform. Hun rol is eigenlijk hybride; ze gebruiken het platform om te zoeken, vaak voor eindklanten die ze begeleiden, maar consultants kunnen ook gevonden worden door diezelfde eindklanten. Bekijk alle IT-consultants

Gerelateerde thema’s voor Security Operations Center (SOC)

Op iSourcing Hub kun je relevante spelers vinden én benaderen op ieder denkbaar IT-, Tech- en Outsourcingonderwerp. Knowledge Partners en andere gebruikers voegen zelf nieuwe spelers toe en delen handige (selectie)criteria en slimme vragen per thema. Dat helpt jou snel de juiste vragen te stellen aan de meest relevante spelers. Dat kan zelfs anoniem; je bepaalt zelf welke informatie je deelt. Bekijk alle thema’s

Lees meer over Security Operations Center (SOC)

IP4Sure

Knowledge Partner Blog

Ransomware naar binnen loodsen: cyberaanvallers werken samen

Dit is nog niet alles…
probeer het gewoon eens uit!

Account aanvragen

Plan vrijblijvend een online demo in en om te zien of en hoe iSourcing Hub kan helpen bij jouw SOC vraagstuk.

Direct aan de slag? Vraag een account aan. Dit is wat je ermee kan:

  • Check gratis, snel en eenvoudig welke aanbieders het best bij jouw SOC vraagstuk passen
  • Finetune je zoekresultaten real-time op basis van veel gebruikte standaard selectiecriteria
  • Gebruik slimme vragen en kennis uit de Public Library om je vraagstuk zo goed mogelijk te formuleren
  • Kom vrijblijvend, eenvoudig, snel en eventueel anoniem in contact met de door jou gekozen partijen

Meer informatie over mogelijkheden, abonnementen en prijzen.

Al ruim 500 bedrijven kiezen voor iSourcing Hub

iSourcing Hub is het onafhankelijke platform dat opdrachtgevers, adviseurs en IT-leveranciers helpt meer succes te halen uit het selectieproces en de voorbereiding daarvan.

Waarom een B2B matchmaking platform voor IT?

Betere keuzes

De IT-markt verandert snel en is soms onoverzichtelijk. Met een volledig en actueel beeld heb je in no-time de relevante partijen in kaart en maak je betere keuzes.

Betere aansluiting op de markt

IT wordt complexer. Door leveranciers tijdig te betrekken kun je een uitvraag beter laten aansluiten op de markt en daarbij de nieuwste ontwikkelingen meenemen.

Vergroot je haalbaarheid

IT-leveranciers hebben beperkte resources en zijn druk. Door tijdig interesse en haalbaarheid te toetsen vergroot je de kans op succes.

Bespaar moeite, doorlooptijd en geld

Een grondige voorbereiding kost tijd en geld. Met ons matchingplatform kan je veel moeite, doorlooptijd en geld besparen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.