iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Eshgro

Jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger in de cloud

Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging.
Met slimme software kan meer resultaat behaald worden. Daarom bouwt Eshgro oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud

Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Wij geloven dat een organisatie meer nodig heeft dan een moderne werkplek of cloudtoepassing om zich te kunnen blijven ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie. Om maximaal rendement te behalen, hebben organisaties een oplossing nodig die is toegespitst op hun rol, hun organisatie en hun branche. 
 
Meetbaar eenvoudiger
Het IT beheer begrijpen en controleren op een functionele manier. Alle beheergegevens van gebruikers, groepen, domein, devices en applicaties zijn inzichtelijk in dashboards. 

Meetbaar veiliger
Beveiliging is vaak de grootste zorg voor bedrijven die naar de cloud gaan. Door de waarborging van veiligheid, flexibiliteit en transparantie kun je erop vertrouwen dat je data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Onze dienstverlening is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen, waaronder ISO27001, ISAE3000A type 2(GDPR), NEN7510 en SOC2. 
 
Meetbaar sneller
Een geautomatiseerde uitrol van de cloud omgeving helpt organisaties sneller inspelen op veranderingen. Bovendien wordt de toegankelijkheid van data op devices steeds belangrijker.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact met ons op.
sales@eshgro.nl
Eshgro


Per 1 januari 2021 zijn Eshgro en Avensus gefuseerd, samen verder gegaan onder de naam Eshgro. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.