Werken bij

Wij zijn iSourcing Hub: een startup met een innovatieve en eigenzinnige propositie. Met ons online B2B-matchingplatform brengen we vraag en aanbod bij elkaar voor een breed scala aan IT en Tech onderwerpen. Een soort datingsite dus, maar dan voor bedrijven en overheden.

De afgelopen jaren is iSourcing Hub hard gegroeid en een begrip geworden in de Nederlandse IT-wereld. Sinds 2020 is het platform flink verbreed – we matchen nu op bijna 200 thema’s en op deze thema’s sluiten we honderden nieuwe leveranciers aan. 

Zo wordt iSourcing Hub dagelijks verrijkt en daarmee wordt het platform breder inzetbaar én accurater. Dat leidt tot nog meer klanten die het platform frequenter inzetten. Kortom, wij gaan alleen nog maar harder groeien! Hoewel we als platform alles zoveel mogelijk automatiseren en onze diensten extreem schaalbaar maken, hoort bij die groei ook het bouwen van een mooi team.

Kies je voor ons, dan kies je voor een uitdagende job met doorgroeiperspectief en draag je bij aan een bijzondere missie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, veel training (zowel on the job als betaalde cursussen/certificeringen) en flexibiliteit. Je kunt werken vanuit huis, op ons kantoor en zelfs vanuit het buitenland. Alles (ok, bijna alles) is bespreekbaar. Voor de sales-gerichte functies krijg je de kans om je netwerk enorm snel uit te breiden. 

Word jij de volgende essentiële schakel in deze startup met scale-up potentieel? Kijk dan naar onderstaande vacature(s). Geen vacature voor jou, maar voel je toch een match? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met ervaring in sales, marketing en consultancy. We hebben ook ruimte voor stagiair(e)s en scriptanten. 

Huidige vacatures

Vacature Marketing & Sales Medewerker/Manager

Ons platform groeit hard en daarom zijn we op zoek naar extra marketing en sales powerrr. We noemen deze functie “Marketing & Sales Medewerker/Manager”, maar het behelst wel meer dan dat. We zijn een start-up met scale-up potentie en het gaat nu zo hard dat er allerlei nieuwe kansen en uitdagingen ontstaan.

Vacature Junior Sales- en Accountmanager

Ben jij iemand die zichzelf snel nieuwe dingen eigen maakt, dan snap je in no-time wat ons platform zo waardevol maakt. Kan je dat met enthousiasme en vol overtuiging op anderen overbrengen, ben je commercieel gedreven en geef je niet zomaar op, dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze ultieme missie

Wij geloven dat veel nieuwe IT-oplossingen en technologieën een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld, maar om kansen te benutten moeten partijen elkaar wel (tijdig) weten te vinden én elkaar de juiste vragen stellen. Ons platform helpt daarbij op een unieke wijze, waarbij we niet alleen mooie matches maken, maar ook partijen stimuleren om eerder met elkaar in gesprek te gaan, want dat levert vrijwel altijd voordelen op. 

Ons doel is om iedere private en publieke instelling gebruik te laten maken van iSourcing Hub. Eerst in Nederland en daarna ook daarbuiten. Voor nu nog met een focus op IT, maar uiteindelijk kan onze technologie en werkwijze ook in andere markten worden ingezet.

Rond 2015 raakte de founder van iSourcing Hub ervan overtuigd dat niet alleen B2C platformen, maar ook B2B platformen de wereld significant zouden gaan veranderen. Hij gelooft dat platformen een beter en vooral eerlijker alternatief kunnen vormen voor zoekmachines als google, en ook voor allerlei (ongewenste) online marketing, leadgeneratie en sales-tactieken. 

De vele honderden aangesloten IT-leveranciers, IT-adviesbedrijven, eindklanten en overheden zien die potentie ook. Zij vormen samen niet alleen een platform met vraag en aanbod, maar ook een ecosysteem en een actieve community die kennis en ervaring deelt en met elkaar meedenkt. Dat past perfect in onze lean startup aanpak en agile manier van werken.

Ben jij de perfecte match?

Ons businessmodel is compleet anders dan wat men in de IT-markt gewend is. Dat maakt ons werk best uitdagend en tegelijkertijd heel bijzonder. Als klanten eenmaal begrijpen hoe het werkt, dan is het enthousiasme groot en beginnen ze vaak met ons mee te denken. Dat maakt ons platform steeds waardevoller en geeft enorm veel voldoening in ons werk.

Wij zijn een klein team, een startup met scale-up potentieel. In onze misse staan eerlijke, betrouwbare en toekomstbestendige oplossingen centraal. Iedere dag bouwen wij met veel passie aan ons platform, omdat we niet alleen geloven maar ook bevestigd krijgen dat we met iSourcing Hub een verschil maken. 

Binnen ons team word je dagelijks uitgedaagd om nieuwe taken op te pakken en uit te voeren. Je krijgt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Als je kijkt naar hoe wij iedere dag de markt en onze klanten benaderen, dan past een proactieve, hands-on mentaliteit hier het beste bij. 

In ons (nu nog kleine) team werk je nauw samen met de founder en co-founders van iSourcing Hub. Je krijgt daardoor de kans om echt mee te denken over hoe het bedrijf en ook je eigen functie/rol zo goed mogelijk te laten groeien.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.