Vacatures

De afgelopen jaren is iSourcing Hub hard gegroeid en een begrip geworden in de Nederlandse IT-wereld. Sinds 2020 is het platform flink verbreed – we matchen nu op bijna 200 thema’s en op deze thema’s sluiten we honderden nieuwe leveranciers aan. 

Zo wordt iSourcing Hub dagelijks verrijkt en daarmee wordt het platform breder inzetbaar én accurater. Dat leidt tot nog meer klanten die het platform frequenter inzetten. Kortom, wij gaan alleen nog maar harder groeien! Hoewel we als platform alles zoveel mogelijk automatiseren en onze diensten extreem schaalbaar maken, hoort bij die groei ook het bouwen van een mooi team.

Kies je voor ons, dan kies je voor een uitdagende job met doorgroeiperspectief en draag je bij aan een bijzondere missie. We bieden je daarnaast een marktconform salaris, veel training (zowel on the job als betaalde cursussen/certificeringen) en flexibiliteit. Je kunt werken vanuit huis, op ons kantoor en zelfs vanuit het buitenland. Alles (ok, bijna alles) is bespreekbaar. Voor de sales-gerichte functies krijg je de kans om je netwerk enorm snel uit te breiden. 

Word jij de volgende essentiële schakel in deze startup met scale-up potentieel? Kijk dan naar onderstaande vacature(s). Geen vacature voor jou, maar voel je toch een match? Wij zijn altijd op zoek naar mensen met ervaring in sales, marketing en consultancy. We hebben ook ruimte voor stagiair(e)s en scriptanten. 

Huidige vacatures

New Business Development Manager

Jij bent iemand die groei, ontwikkeling, vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebt staan. Met jouw enthousiasme en empathie ben je een gewaardeerde gesprekspartner die de uitdagingen van onze klanten weet op te lossen. 

Customer Success Manager

Ons platform groeit hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe mensen om ons team mee te versterken en om onze groei verder te versnellen. We noemen deze functie “Customer Success Manager” en we hopen iemand te vinden die niet alleen onze klanten helpt met succes te behalen, maar ook iSourcing Hub als bedrijf helpt nog succesvoller te worden.

Ons businessmodel is compleet anders dan wat men in de IT-markt gewend is. Dat maakt ons werk best uitdagend en tegelijkertijd heel bijzonder. Als klanten eenmaal begrijpen hoe het werkt, dan is het enthousiasme groot en beginnen ze vaak met ons mee te denken. Dat maakt ons platform steeds waardevoller en geeft enorm veel voldoening in ons werk.

In onze misse staan eerlijke, betrouwbare en toekomstbestendige oplossingen centraal. Iedere dag bouwen wij met veel passie aan ons platform, omdat we niet alleen geloven maar ook bevestigd krijgen dat we met iSourcing Hub een verschil maken.

Binnen ons team word je dagelijks uitgedaagd om nieuwe taken op te pakken en uit te voeren. Je krijgt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Als je kijkt naar hoe wij iedere dag de markt en onze klanten benaderen, dan past een proactieve, hands-on mentaliteit hier het beste bij.

In ons (nu nog kleine) team werk je nauw samen met de founder en co-founders van iSourcing Hub. Je krijgt daardoor de kans om echt mee te denken over hoe het bedrijf en ook je eigen functie/rol zo goed mogelijk te laten groeien.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.