Voor wie?

iSourcing Hub is een onafhankelijk online matching platform dat vraag en aanbod op een slimme manier koppelt tussen drie doelgroepen. Het platform faciliteert na de totstandkoming van een match tevens online interactie. De drie doelgroepen zijn de zoekende partij, IT leveranciers en IT consultants.

Zoekende partij

De zoekende partijen vertegenwoordigen samen met de consultants de vragende kant van iSourcing Hub. Zij gebruiken het platform vooral om te zoeken naar geschikte IT-leveranciers. Zij kunnen ook zoeken naar geschikte consultants om hen te begeleiden. iSourcing Hub wordt gebruikt door organisaties in zowel de private als publieke sector, van groot tot klein en van nationaal tot internationaal. Vele honderden klanten maken direct of indirect via consultants gebruik van iSourcing Hub.

IT Consultants

Consultancy bedrijven en zelfstandige consultants vormen een belangrijke groep op het platform. Hun rol is eigenlijk hybride; ze gebruiken het platform om te zoeken, vaak voor eindklanten die ze begeleiden, maar consultants kunnen ook gevonden worden door diezelfde eindklanten. Dat kan via een speciaal ‘TPA Profile’ die consultants invullen en op basis waarvan eindklanten matches zien met de ‘Find Consultant’-feature.

Het aantal gebruikers onder de consultants is de laatste jaren met 25% tot wel 50% per jaar gegroeid. De variëteit onder deze gebruikersgroep is groot, van gerenommeerde advieskantoren tot kleine consultancy firms en veel zelfstandige IT-consultants, sourcing adviseurs, inkopers en interim managers.

IT Leveranciers

IT-leveranciers bieden diensten, producten en andere oplossingen aan op het gebied van IT en IT-gerelateerde onderwerpen. Voor inmiddels meer dan 200 thema’s houden meer dan 600 IT-leveranciers bij of en in welke mate zij op deze thema’s actief zijn, zodat het systeem real-time kan matchen en direct daarna relevante informatie kan tonen. Het aantal deelnemende IT-leveranciers groeit hard met 40-50% per jaar en bestaat uit bedrijven in alle soorten en maten, en van allround IT-providers en system integrators tot zeer gespecialiseerde IT-bedrijven, niche spelers en start-ups.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.