Resources

Hier vind je een overzicht van alle resources die iSourcing Hub heeft gepubliceerd op de website. Van blogs en nieuws, tot documentatie met uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden van het systeem, tot succesverhalen (casestudy’s) en de veelgestelde vragen – de FAQ.

Nieuws & Blogs

Elke maand schrijft Henk Pater (CEO en Founder van iSourcing Hub) een of meerdere blogs over diverse onderwerpen. Blogs over nieuwe toevoegingen aan het systeem, maar ook persoonlijke verhalen en blogs over het runnen van een start-up. Als er nieuws te melden is over iSourcing Hub, dan kun je dit hier ook vinden. En tot slot krijgen elke maand een of twee Knowledge Partners de gelegenheid om een gastblog op deze website te publiceren.

Documentatie

Om alle mogelijkheden van iSourcing Hub nog beter voor het voetlicht te brengen, publiceren we maandelijks een lang feature-artikel. Hierin gaan we dieper in op een bepaald aspect van het platform en leggen we alles zo duidelijk mogelijk uit. Denk aan artikelen over de Public Library, het matching-algoritme en wat alle mogelijkheden van de Custom Search zijn. Zo bouwen we langzaam maar zeker aan een uitgebreid documentatiecentrum. Je vindt hier in de toekomst ook meer video’s.

Cases

Wil je weten welke bedrijven en organisaties met succes een search hebben gedaan via iSourcing Hub (en in het verleden met Outsourcing Hub), dan is dit de juiste plek. Hier vind je een aantal cases – ook wel casestudy’s of succesverhalen genoemd. We breiden het aanbod van cases geregeld uit.

FAQ

Bij FAQ vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden op die vragen. Elke week wordt deze sectie uitgebreid met een aantal nieuwe vragen en antwoorden. De FAQ zijn ingedeeld in verschillende categorieën: van vragen over hoe het systeem werkt, tot vragen die specifiek voor bijvoorbeeld IT-consultants of IT-leveranciers zijn bedoeld. Heb je zelf een prangende vraag, dan kun je altijd contact opnemen. Stuur dan een e-mail naar info@isourcinghub.nl.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.