Prijzen & mogelijkheden

Het iSourcing Hub platform bestaat uit drie verschillende gebruikersgroepen. De prijzen en mogelijkheden verschillen per gebruikersgroep. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is en klik op de link om de verschillende abonnementen te bekijken:

Zoekende partij

De zoekende partij vertegenwoordigen samen met de IT consultants de vragende kant van iSourcing Hub. Klanten uit zowel de private als publieke sector, van klein tot groot, gebruiken het platform vooral om te zoeken naar geschikte IT leveranciers evenals IT consultants.

IT Consultants

Consultancy bedrijven en zelfstandige consultants vormen een belangrijke groep op het platform. Hun rol is eigenlijk hybride; ze gebruiken het platform om te zoeken, vaak voor eindklanten die ze begeleiden, maar consultants kunnen ook gevonden worden door diezelfde eindklanten.

IT Leveranciers

IT leveranciers bieden diensten, producten en andere oplossingen aan op het gebied van IT en IT gerelateerde onderwerpen. Voor ruim 200 thema’s houden meer dan 600 IT leveranciers bij of en in welke mate zij op deze thema’s actief zijn, zodat het platform real-time kan matchen.

Knowledge Partner rol

IT leveranciers en IT consultants hebben de mogelijkheid een van de 200+ thema’s te ‘adopteren’. Als Knowledge Partner kun je vanuit jouw expertise op een specifiek onderwerp meedenken bij het opstellen en onderhouden van de Public Library vragen. Dat levert allerlei extra voordelen, zoals extra zichtbaarheid in het systeem. Lees meer over de Knowledge Partner rol

NB: Vanzelfsprekend heeft de betrokkenheid van een Knowledge Partner geen invloed op (hun positie in) de zoekresultaten.

De Knowledge Partner rol (op één of meerdere thema’s) is inbegrepen bij Premium abonnementen. De Knowledge Partner rol kan ook los als add-on afgenomen worden, dit bieden we aan vanaf € 999 per jaar. Meer info over tarieven en mogelijkheden vind je in de pricing plans.

Meer weten?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.