Iedere dag verrijken IT-partijen het iSourcing Hub platform met meer data over hun producten en diensten

Op basis van deze data toont iSourcing Hub de meest geschikte IT-partijen voor elke zoekvraag. Verfijn de resultaten in real-time via slimme filters. Stel desgewenst extra vragen aan de voor jouw meest relevante matches om de beste partij te selecteren.

Account aanvragen

In gesprekken met onze klanten vergelijken we iSourcing Hub nog regelmatig met een datingsite. Een serieuze datingsite voor IT-partners. Want we gunnen onze klanten de beste match.

Of de relatie van korte of lange duur is, hoe intensief het contact is en welke informatie je deelt, bepaal je zelf. Dat maakt iSourcing Hub geschikt voor kleine vraagstukken, complexe aanbestedingen en alles daar tussenin. Ideaal voor marktoriëntaties, -consultaties, uitbestedingstrajecten, eerste stappen naar een RFI of RFP, of simpelweg het vergroten van je kennis van een bepaald IT-thema.

Hoe werkt de hub?

Stap 1: Thema’s

Als eerste kies je het thema waarop jij je wilt oriënteren of waarvoor je een IT-partner zoekt. Na inloggen biedt de Hub je honderden thema’s en dit aantal groeit nog iedere dag.

Stap 2: Verfijnen van 1e resultaten

Door vragen te selecteren in de bibliotheek, verfijnt de Hub het eerste overzicht van IT-partijen. Zo ontstaat een lijst met matches passend bij jouw wensen.

Stap 3: Stel je eigen vragen

Je kunt ook eigen vragen toevoegen. Deze vragen gaan specifiek over jouw situatie of wensen en staan niet in onze bibliotheek.

Stap 4: Uitnodigen van IT-Partijen

Mis je een partij in het overzicht en wil je deze wel meenemen? Dat kan. Via de Hub nodig je ook deze partij gemakkelijk uit.

Stap 5: Ontvangen van reacties

Binnen de gestelde deadline ontvang je van de verschillende IT-partijen een reactie. De Hub geeft nu met een percentage aan welke IT-partijen het best passen bij jouw vraagstuk.

Stap 6: Samenstellen van jouw lijst

Eventueel verfijn je de groep IT-partijen en stel je aanvullend nog wat extra vragen. Tot voor jou de ideale short- of longlist in beeld is.

Al ruim 500 bedrijven kiezen voor iSourcing Hub

Waarom een B2B matchmaking platform voor IT?

Betere keuzes

De IT-markt verandert snel en is soms onoverzichtelijk. Met een volledig en actueel beeld heb je in no-time de relevante partijen in kaart en maak je betere keuzes.

Betere aansluiting op de markt

IT wordt complexer. Door leveranciers tijdig te betrekken kun je een uitvraag beter laten aansluiten op de markt en daarbij de nieuwste ontwikkelingen meenemen.

Vergroot je haalbaarheid

IT-leveranciers hebben beperkte resources en zijn druk. Door tijdig interesse en haalbaarheid te toetsen vergroot je de kans op succes.

Bespaar moeite, doorlooptijd en geld

Een grondige voorbereiding kost tijd en geld. Met ons matchingplatform kan je veel moeite, doorlooptijd en geld besparen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.