Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Over ons

Misschien ken je ons nog als Outsourcing Hub. Dat is de naam waarmee CEO & Founder Henk Pater in 2014 gestart is. Inmiddels is de Hub zoveel gegroeid en uitgebreid, weg van enkel het outsourcen van IT, dat de naam Outsourcing Hub niet meer paste. We zijn daarom in 2020 geswitcht naar iSourcing Hub.

Meer lezen?

Team

Bekijk ook onze openstaande vacatures.

Remote werken voor de Hub? Lees hier meer!

Wat kun je met iSourcing Hub?

Stel je eens voor… je bent bezig met een IT-vraagstuk. Iets met 3D-printing, software development of XLA. Of cloud, DevOps, CO2-neutrale datacenters, Internet of Things – wat je maar wilt.

Met die gedachte zijn we begonnen aan iSourcing Hub. Voorheen onder de naam Outsourcing Hub, met een systeem dat heel goed werkte voor meer traditionele outsourcing-vraagstukken. Dat hebben we verder uitgebreid en zo iSourcing Hub ontstaan, omdat we zagen dat zowel aan vraag- als aanbodzijde behoefte is om dieper op nieuwe technologieën of niches in te kunnen zoomen.

Alles tech!

iSourcing Hub maakt dat mogelijk. De i staat voor alles dat met IT, tech of BPO te maken heeft. Je kunt met iSourcing Hub zoeken en matchen op oneindig veel thema’s (zie overzicht). Hebben we jouw thema of onderwerp nog niet in het systeem zitten? Dan kun je eenvoudig een nieuw thema toevoegen!
Ons systeem helpt je niet alleen met de juiste vragen te stellen, maar ook met het bepalen aan wie je ze gaat stellen. Iedere gebruiker kan helpen door slimme vragen te delen en nieuwe leveranciers toe te voegen. Desk research zonder begin of eind, long-lists die kant nog wal raken, ineffectieve marktverkennings en tijd slurpende, kostbare RFI-trajecten zijn daarmee verleden tijd. Een opluchting voor zowel partijen aan de vraagzijde als de aanbodzijde.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.