Over ons

Stel je eens voor… je bent bezig met een IT-vraagstuk. Iets met 3D-printing, software development of XLA. Of cloud, DevOps, CO2-neutrale datacenters, Internet of Things – wat je maar wilt.

  • Je kunt iedere vraag stellen die je maar bedenkt en je kunt slimme vragen gebruiken die door andere gebruikers zijn opgeslagen in een bibliotheek.
  • Je kunt deze vragen stellen aan leveranciers op de hub, maar ook niet op de Hub aangesloten partijen uitnodigen om de vragen te beantwoorden.
  • Voor vragen uit de bibliotheek die al eerder door leveranciers zijn beantwoord, kan het systeem real-time berekenen of er een match is.
  • Hoe meer vragen worden gesteld, opgeslagen en beantwoord en hoe meer partijen worden uitgenodigd, des te meer iedere individuele gebruiker hiervan profiteert. Een soort open verzameling data, die gebruik en delen beloont en die met elke nieuwe search waardevoller wordt.

Met die gedachte zijn we begonnen aan iSourcing Hub. Vanuit Outsourcing Hub, het onafhankelijke online matchingplatform dat vraag een aanbod op een slimme manier bij elkaar brengt. Want hoewel Outsourcing Hub heel goed werkt voor meer traditionele outsourcing-vraagstukken, merken we dat zowel aan vraag- als aanbodzijde behoefte is om dieper op nieuwe technologieën of niches in te kunnen zoomen.

Alles tech!

iSourcing Hub maakt dat mogelijk. De i staat voor alles dat met IT, tech of BPO te maken heeft. Je kunt met iSourcing Hub zoeken en matchen op oneindig veel thema’s (zie overzicht). Hebben we jouw thema of onderwerp nog niet in het systeem zitten? Dan kun je eenvoudig een nieuw thema toevoegen!
Ons systeem helpt je niet alleen met de juiste vragen te stellen, maar ook met het bepalen aan wie je ze gaat stellen. Iedere gebruiker kan helpen door slimme vragen te delen en nieuwe leveranciers toe te voegen. Desk research zonder begin of eind, long-lists die kant nog wal raken, ineffectieve marktconsultaties en tijd slurpende, kostbare RFI-trajecten zijn daarmee verleden tijd. Een opluchting voor zowel partijen aan de vraagzijde als de aanbodzijde.

Dat is waar iSourcing Hub voor staat.

Wil je meer weten over ons? Op Outsourcinghub.nl vind je meer over de organisatie achter iSourcing Hub.

Wil je eens van gedachten wisselen of meer weten over iSourcing Hub? Ben je benieuwd hoe de Hub ingezet kan worden voor jouw vraagstuk of heb je andere vragen? We denken graag met je mee. In de kalender hieronder kun je direct een online afspraak plannen voor overleg of een demo.

© 2019 Outsourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid Algemene voorwaarden