Secutec Nederland

Secutec Nederland is uw meest betrouwbare en innovatieve ICT-specialist met een primaire focus op cybersecurity. Door onze systematische aanpak brengen we dreigingen en kwetsbaarheden in kaart en helpen u om deze direct aan te pakken. Vaak al voor ze uw netwerk bereiken. Onze doelstelling is om Nederland veilig te maken, dit doen wij onder andere met verschillende oplossingen en diensten zoals Secure DNS. Uiteraard werken wij ook gewoon samen met uw huidige IT partner.

Al ruim 15 jaar doen bedrijven die digitaal worden aangevallen een beroep op Secutec. De laatste jaren kwamen er steeds meer beveiligingsvragen vanuit Nederland die om een specifieke benadering vroegen, waarop besloten werd om de Nederlandse tak van de Secutec Groep op te richten.

Gezamenlijk werken wij met een team van ruim vijftig experts op het gebied van  informatiebeveiliging dagelijks aan het bestrijden van cybercriminaliteit en het veilig houden van de digitale wereld. Dit doen we door het leveren van verschillende intelligente beveiligingsoplossingen en het actief monitoren van internetdreigingen, gecombineerd met diverse trainingen om aanvallen  te herkennen. Secutec Nederland zorgt ervoor dat uw medewerkers veilig en zorgeloos alles uit hun werkdag kunnen halen.

Onze experts onderzoeken en evalueren dagelijks de digitale omgeving van verschillende bedrijven, ze optimaliseren de beveiliging aan de hand van de juiste implementaties en staan in de frontlinie bij nieuwe aanvallen.

De diensten van Secutec Nederland zijn beschikbaar voor grote en kleine organisaties in zowel de publieke als de private sector. Onze klanten komen uit diverse branches: landelijke, provinciale en  lokale overheden, productie, transport, telecommunicatie, gezondheid en de educatieve markt. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij gewoon samenwerken met uw huidige IT leverancier.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.