Donderdag 16 mei 14:00-15:30 iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – thema: Security
Klik hier voor meer info en gratis deelname – kijk en praat live mee, of kijk achteraf terug

SLTN

Future Proof IT

Met specialisaties op gebied van architectuur, integratie- en migratie projecten, managed services, clouddiensten, application services, security, detachering en Business Transformation Service is SLTN bij uitstek uw partner in ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar vanuit onze kernwaarden Passie, Kwaliteit en Innovatie. Met ruim 450 ICT Professionals en Ondersteunende diensten faciliteren wij organisaties binnen de sectoren Overheid, Zorg, Finance, Onderwijs, Industrie en Zakelijke dienstverlening op gebied van ICT en vanuit een viertal divisies;
·         IT Professionals
·         IT Products
·         IT Services
·         IT Consultancy
Samen met onze klanten bepalen we de strategie, helpen bij de keuze voor/ de weg naar de cloud, het leveren van producten voor een on premise datacenter, ontwerpen architecturen, projectmanagement, organisaties ondersteunen meer uit hun data te halen, neerzetten van een regie-organisatie en actief betrokken bij innovaties. 
Wij geloven in de kracht van partnership. Onze cultuur is open, pragmatisch en resultaatgericht. Daarnaast beoordelen medewerkers ons als prettige werkgever waar oog is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

IT Services
Als ICT-partner zijn wij nauw betrokken bij onze klanten en leveren betrouwbare ICT dienstverlening.
Waar SLTN vanuit IT Professionals, IT Products en IT Consultancy een breed spectrum van sectoren ondersteunt, ligt bij IT Services de nadrukkelijke focus op de Zorg en de Publieke sector. Wij geloven dat het aanbieden van gemanagede ICT dienstverlening vraagt om specifieke branche kennis en een kernteam van specialisten binnen de zorg en Publieke sector staat dan ook voor u klaar. 
Onze focus ligt op thema’s zoals Datagedreven Werken, Digitale Werkplek, Netwerk & Security, Datacenter & Cloud, Zorgcommunicatie/Domotica en Telefonie.
 
Vanuit onze IT Services divisie nemen wij 24x7 de operationele beheeractiviteiten van onze klanten over. 
We beschikken dan ook over een Nederlandstalige 24x7 Skilled Servicedesk die gewend is om vanuit een SPOC rol derde partijen aan te sturen. Daarbij bieden onze specialisten (gevraagd en ongevraagd) advies over zaken als beveiliging, functionele vraagstukken vanuit uw organisatie en ontwikkelingen in de markt die relevant voor uw werkprocessen kunnen zijn.
Uiteindelijk ontwerpen, bouwen en beheren wij duurzame en innovatieve ICT-oplossingen, waarbij uw organisatie, uw medewerkers en/of uw cliënten/patiënten centraal stellen.
 
Cloud en certificering
Wij leveren onze diensten uit eigen datacenters, vanuit de publieke cloud of in een mix van beide. Alle datacentervoorzieningen die voor onze zorg en overheidsklanten worden ingezet worden op relevante onderwerpen door derden gecertificeerd. Voorbeelden van certificeringen zijn ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001, ISAE 3402 type 2 en specifieke aanvullende certificeringen op gebied van toegangsbeveiliging.
We voldoen aan de eisen omtrent MVO, ons pand is duurzaam ingericht en ons wagenpark is voor 25% elektrisch. 
Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking in ons pand te Hilversum of zien u graag op één van onze inspiratie en kennis-sessies die wij in het jaar organiseren. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.