4Consult

Keeps you going!

ICT is de motor van je organisatie waar je te allen tijde op moet kunnen rekenen. Zonder deze motor staat je organisatie stil met alle (financiële)gevolgen van dien. Wij van 4Consult begrijpen dat maar al te goed. We keep you going!

Al ruim 20 jaar zorgen we voor een optimale bereikbaarheid voor onze klanten. Of het nu om beschikbaarheid van je data gaat, je (online) werkplek of het bestrijden van cyberaanvallen. We bieden alles wat jij nodig hebt om de ICT van jouw organisatie up and running te krijgen - én te houden. We hebben een groot trackrecord opgebouwd binnen het MKB en bij onder andere kleine tot zeer grote Nederlandse en Belgische zorginstellingen. Dit komt doordat we een gecertificeerd expert zijn op het gebied van structurele informatiebeveiliging.

Wat ons onderscheidt van al die andere partijen is het enthousiasme en de gedrevenheid van ons team dat 24/7 voor je klaar staat. Het bedenken en bouwen van oplossingen voor onze klanten is geen werk, maar vooral een passie. 
Door onze ICT­ oplossingen maken wij je werk makkelijker, leuker en efficiënter waardoor ook jij met dezelfde passie naar je werk gaat. Als we dat voor elkaar krijgen, is dat het mooiste applaus wat wij bij 4Consult kunnen krijgen!


Een ICT partner die passende oplossingen biedt voor jouw organisatie
Al ruim 20 jaar zorgen we voor een optimale bereikbaarheid voor onze klanten. Of het nu om beschikbaarheid van je data gaat, je (online) werkplek of het bestrijden van cyberaanvallen. We bieden alles wat jij nodig hebt om de ICT van jouw organisatie up and running te krijgen - én te houden. Dit complete aanbod hebben we onderverdeeld in een aantal diensten

Bekijk hier ons aanbod van diensten.

Voor wie
Wij bieden IT-diensten aan organisaties van verschillende aard en grootte, waaronder commerciële multinationals, zorg- en onderwijsinstellingen, MKB-bedrijven, belangenverenigingen en zelfstandige dienstverleners in diverse sectoren.
Ze vertrouwen op onze IT-oplossingen die de productiviteit en digitale veiligheid in hun organisatie verhogen. Onze dienstverlening omvat een 24/7 beschikbare IT-omgeving, ondersteuning door een deskundige helpdesk en transparante kosten.

Veilig en vertrouwd
We zijn continu bezig met het verbeteren van onze eigen processen. Daarnaast waarborgen we onze bedrijfscontinuïteit doormiddel van certificeringen en audits. 4Consult is ISO/IEC 27001 informatiebeveiliging management gecertificeerd. Ook hebben we een NEN7510-certificering voor informatiebeveiliging in de zorg.

Maatschappelijk verantwoord
Bij 4Consult proberen we zoveel mogelijk ons steentje bij te dragen aan de maatschappij en het milieu. We zetten daarom altijd een gedeelte van onze winst opzij voor goede doelen. Zo zijn we vaste donateurs van KiKa en de Hersenstichting en hebben we onszelf als doel gesteld om jaarlijks 25.000 bomen te laten planten in samenwerking met de Trillion Tree Campaign
 
Ook zijn we groot sportliefhebbers en weten we dat het beoefenen van sport bevorderend is voor niet alleen de fysieke, maar ook de mentale gezondheid. Onze medewerkers hebben daarom toegang tot een sportschool op onze kosten. Ook dragen we (top)sport een warm hart toe en zijn we trotse hoofdsponsor van de heren (eerste divisie) en dames (eredivisie) basketbalteams van CBV Startportaal/Binnenland. Daarnaast sponsoren we Sparta Rotterdam, Feyenoord Basketball, Tennisvereniging Barendrecht en VV Rijsoord.

Kijkje achter de schermen? klik dan hier.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.