iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Yellowtail Control Solutions B.V.

Yellowtail Conclusion is een IT-dienstverlener met een focus op business transformatie, data-driven-proposities en IT-Services. Oplossingen die wij bouwen voor de financiële- en verzekeringssector, overheid en zorg. Met zo’n 130 collega’s dragen wij dagelijks bij aan het succes van onze klanten.
 
Het Key Control Dashboard (verder KCD) is een product van Yellowtail Conclusion en is de meest integrale ISMS-, GRC- en PMS-oplossing op de Nederlandse markt. Yellowtail levert het KCD inmiddels 12 jaar. Met ons huidige klantportfolio van 75 organisaties zijn wij marktleider binnen de (rijks)overheid en hebben wij een duidelijke footprint binnen het financiële domein, decentrale overheden, semi-publieke organisaties en de zakelijke dienstverlening. Onder andere ONVZ, (onze moederorganisatie) Conclusion, InnoEnergy, Kamer van Koophandel, Centraal Justitieel Incassobureau, Nationale Politie, Waternet en het Ministerie van Financiën maken gebruik van het KCD. 

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.