iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Goodzo

People make IT

Wij zijn de verbinder in IT-consultancy

Wij zijn Goodzo, de verbinder in IT. Het resultaat: een meetbare verhoging van flow binnen je team en gebruikerstevredenheid binnen je organisatie.

We geloven dat drive en mindset belangrijker zijn dan wat er op een diploma of cv staat. We leiden jonge mensen op die misschien nog geen IT-ervaring hebben, maar die wel overlopen van onbevangenheid en de wil om zichzelf en anderen gelukkiger te maken. Mensen die nog niet helemaal wisten wat ze zochten, maar bij Goodzo de ideale plek vonden om zichzelf te ontwikkelen en te ontpoppen tot een consultant in de wereld van IT.

We zorgen niet alleen voor verbinding binnen organisaties, we zijn de verbinding. Nieuwsgierig en sociaal vaardig vormen onze consultants de schakel tussen de gebruiker en de specialist. Want processen verbeteren doe je door eerst de mens en zijn of haar problemen te begrijpen. Met die mindset maakt Goodzo het verschil voor organisaties die hun maximale potentieel willen benutten.


De kracht van onze IT-consultants

IT is in feite niets anders dan een oneindige stroom aan informatie en processen, die ervoor zorgt dat je mensen kunnen doen wat ze moeten doen en dat de business blijft groeien. Maar een soepel lopend IT-proces is niet bepaald vanzelfsprekend.

Goodzo bereikt meer flow en verbinding in IT, met consultants die begrijpen wat de mensen binnen jouw organisatie nodig hebben om eindgebruikers gelukkig te maken. We hebben de skills om mindsets te veranderen, teams dichter bij elkaar te brengen en (technische) processen soepeler te laten verlopen. Bekijk hier onze brandmovie.

Succesverhalen

Goodzo bereikt meer flow en verbinding in IT voor organisaties uit allerlei verschillende branches. Je leest hier meer over de impact die onze consultants met de Goodzo-benadering hebben op onze opdrachtgevers en hun eindgebruikers. En ben je benieuwd naar het verhaal van de mensen die voor flow en verbinding zorgen, lees dan de ervaringsverhalen van onze IT'ers. Vind hier al onze succesverhalen.

Onze diensten

Of het nu gaat om consultancy, outsourcing, projecten of training: Goodzo is de verbinder in IT. Op de manier die jou het beste past, bereiken we een meetbare toename van flow binnen je team en de gebruikerstevredenheid binnen je organisatie. Lees hier meer over al onze diensten.

Industrieën

IT is overal en daarom zijn wij dat ook. Goodzo helpt organisaties uit allerlei verschillende branches, maar de kern van ons werk blijft hetzelfde. Lees hier meer over de impact die onze Goodzo-benadering heeft op opdrachtgevers en hun eindgebruikers. Lees hier meer over al onze industrieën.

Stel je vraag

We vertellen je graag meer over onze diensten, hoe we werken en hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Laat hier je gegevens en je bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.