Valid

Stay Ahead

Valid is Dé cloud solutions en outsourcing service provider. Wij helpen ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Dit doen we met IT Consultants, Managed Services en Digital Business. 
Onze klanten en medewerkers staan bij ons centraal. Dit is wat ons ambitieuze team drijft. Zo helpen we onze klanten om voorop te lopen. Dat is de essentie van ons motto, Stay Ahead.

Dienstverlening


IT Consultants
Valid is dé specialist voor de flexibele inzet van IT Consultants op het vlak van Microsoft technologie en IT Change. We staan voor je klaar om je team te versterken met onze expertise. En helpen je graag om succesvol veranderingen door te voeren. Onze professionals delen een mindset: klanten voorop laten lopen én zelf voorop blijven lopen.

Managed Services
Je wil excelleren in je core-business. Verbeterde bedrijfscontinuïteit, innovatiekracht en blije medewerkers. Dan heb je een partner nodig die standaard IT-zaken uit handen neemt én de nieuwste Cloud technologie aanreikt. Met Managed Services creëren, beheren en verbeteren wij de beste oplossing voor jouw situatie. Remote of bij jou op locatie.

Digital Business
Bij Valid geloven wij in de onbegrensde mogelijkheden van data. De passie om waarde uit data te halen is wat ons drijft. Wij helpen jouw organisatie te transformeren naar een digital business. Door mensen, things en applicaties met elkaar te verbinden. Met Innovatieve Applicaties, Business Intelligence en Data Science maken wij het verschil.

 
Deze dienstverlening wordt gebaseerd op vier soorten technologieën: Hybride Cloud, Moderne Werkplek, Data-gedreven Business, Innovatieve Applicaties.
 
Hybrid cloud
Flexibiliteit en schaalbaarheid is wat wij leveren met onze hybride cloud oplossingen. Wij gebruiken on-premise infrastructuur, Valid’s private cloud of Microsoft Azure. Hiermee realiseren we het fundament voor verdere groei en schaalbaarheid voor jouw organisatie.
 
Moderne Werkplek
Met onze moderne werkplek oplossingen zorgen we ervoor dat medewerkers op een veilige manier effectief, efficiënt en productief kunnen werken, waar dan ook. Maak het delen van kennis, intern & extern communiceren en slimmer samenwerken makkelijker met een moderne werkplek die op elk device beschikbaar en toegankelijk is.
 
Data-gedreven Business
Van data naar analyses en inzichten door middel van onze BI & Analytics oplossingen. Van strategievorming en het bouwen van een dataplatform, van self-service dashboards tot voorspellende modellen. Haal meer waarde uit jouw data om zo jouw organisatie, producten en diensten te verbeteren.
 
Innovatieve Applicaties
Iedere onderneming maakt gebruik van applicaties. Door bestaande applicaties te optimaliseren of nieuwe innovatieve applicaties te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat processen geoptimaliseerd worden. Onze doelstelling is om hoge kwaliteit tegen een weloverwogen inzet van kosten, mensen en middelen op te leveren tegen een zo laag mogelijk risico. 
 

Onze mentaliteit. 

Dit is  wat het verschil maakt. Een hoogwaardige dienstverlening kan alleen wanneer het team die het levert dezelfde waarden deelt. Onze mentaliteit omschrijven wij als volgt.
 
Wij regelen het
Jouw organisatie en ambities staan voor ons centraal. Daarom doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat onze IT-oplossingen jouw organisatie voorop laten lopen. We regelen het, hoe dan ook.
 
Altijd blijven verbeteren
Ons doel is om meer dan alleen IT-omgevingen eenmalig te ontwerpen, bouwen en vervolgens beheren. Veranderingen en innovaties gaan zo snel dat we altijd kijken naar wat er beter kan.
 
Het verschil maken met innovatie
Alleen door te blijven innoveren kunnen wij voorop blijven lopen en daardoor jou als klant voorop laten lopen. Wij zijn altijd op zoek en nieuwsgierig naar de technologie en oplossingen van morgen.