Valid

Trust > Tech > Thrive

Je hebt doelen en kent uitdagingen. Wat deze ook zijn, de basis voor succes is altijd vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, in elkaars aanpak, in het maken van doordachte keuzes in het oerwoud van mogelijkheden.
 
Wij zorgen voor een IT-landschap dat past bij jouw organisatie. Betrouwbaar en futureproof. Dat vraagt om een succesvolle samenwerking die begint bij vertrouwen. Dan volgt de perfect passende technologie. En maken we jouw ambities waar.

Als jouw IT-partner streven we ernaar om niet alleen jouw ambitieuze doelstellingen te ondersteunen, maar ook om een waardevolle relatie op te bouwen. Want vanuit vertrouwen en partnerschap komen wij tot de beste oplossingen. Welkom bij Valid.
 
Valid helpt organisaties al sinds 1999 groeien en bloeien. Door te zorgen voor een betrouwbaar IT-fundament, relevante data-inzichten, een complete online werkplek, slimme cloud-oplossingen en het realiseren van complexe verandertrajecten.
 
Want als organisatie wil en moet je vernieuwen. Om te kunnen blijven bloeien. Om te groeien. En om te verbeteren. Bij Valid weten we: je vernieuwt altijd met een doel. En je IT? Die helpt je jouw doelen sneller bereiken.

Managed Services
Met Valid Managed Services nemen wij je IT-zorgen geheel of gedeeltelijk uit handen. We richten ons op de pijlers Modern Work, toekomstbestendige infrastructuur, optimale beveiliging en de beste eindgebruikerservaring. Wij zorgen dat de IT goed geregeld is, zodat de business continuïteit gegarandeerd is en jij je kan focussen op de kernactiviteiten van je organisatie.

Change makers
De Change Makers van Valid staan voor het succesvol doorvoeren van veranderingen bij onze klanten. Samen benaderen we elk veranderingstraject met een brede blik: onze aanpak richt zich niet alleen op de implementatie, maar ook op de impact op mensen, organisatie, processen en informatie. Hierdoor stellen wij klanten beter in staat om daadwerkelijk resultaatverbetering te realiseren.

Data Strategists
Met Valid Data Strategists halen we waarde uit data. Data slim inzetten is cruciaal. Snellere en betere besluitvorming op basis van up-to-date informatie, dynamisch grip houden op ontwikkelingen en snel anticiperen op veranderingen. Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van data. Door slimme combinaties te maken, het inzicht te verbreden in de keten of juist door in te zoomen op een specifiek proces. Wij helpen je met alle vraagstukken en uitdagingen rond data.

Infra Pro’s
De Valid Infra Pro’s zorgen voor een goed geregelde IT-infrastructuur, terwijl je als organisatie de regie in handen houdt. Jij hebt een visie op de groei en de toekomst van je bedrijf, wij helpen je om te overzien wat daarvan de impact is op je IT. We staan klaar om je team te ondersteunen met onze kennis en ervaring. Daarmee zorgen wevoor een solide IT-infrastructuur als fundament voor jouw organisatie.
© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.