Valid

Stay Ahead

Valid helpt je graag voorop lopen. Dit doen we sinds 1999.

Hoe? Door je te versterken met de flexibele inzet van onze IT Consultants, projectmanagers en infrastructuur toppers, of door het beheren en verbeteren van je complete IT-omgeving, middels onze Managed Services. Met onze slimme oplossingen op het gebied van Digital Business kom je data-gedreven verder.

Managed Services: IT zoals je het verwacht; betrouwbaar, persoonlijk en innovatief.

Wees voorbereid op de toekomst en garandeer businesscontinuïteit. Met onze Managed Services blijf je in beweging. De professionele ondersteuning en expertise van Valid laten je vooroplopen. Jouw ambities staan centraal. Ontdek onze oplossingen voor... 

Digital Business: de onbegrensde mogelijkheden van data binnen handbereik

Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van data. De passie om waarde uit data te halen is wat ons drijft. Hoe ontdekt Marketing welke klanten meest winstgevend zijn? Wat kan Finance doen om inzichten aan de organisatie sneller te verschaffen? Hoe toon je aan dat je compliant bent? Wat heb je nodig om Internet of Things data en toepassingen met elkaar te koppelen?
Om tot snellere en betere besluitvorming te komen is het juist gebruiken van data cruciaal en hiervoor is een flexibele en schaalbare technologische omgeving nodig, die customer centric, geautomatiseerd en secure is. Digital business maakt het verschil door de integratie van technologie, mensen en bedrijven.

IT Consultants: professionals met de juiste mindset voor jouw business.

Valid is dé specialist voor de flexibele inzet van IT Consultancy op het vlak van Microsoft technologie en IT Change. We staan voor je klaar om je team te versterken met onze expertise. En helpen je graag om succesvol veranderingen door te voeren. Onze professionals delen een mindset: klanten voorop laten lopen én zelf voorop blijven lopen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.