Donderdag 16 mei 14:00-15:30 iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – thema: Security
Klik hier voor meer info en gratis deelname – kijk en praat live mee, of kijk achteraf terug

Dustin

We keep things moving

Klaar voor de uitdagingen van morgen

Dustin ontzorgt met IT, zodat jij je kunt richten op je organisatiedoelstellingen en het managen van kosten en risico's. Dit doen wij met toekomstvaste bewezen IT-oplossingen en verschillende vormen van dienstverlening. Hiermee is jouw organisatie klaar voor de uitdagingen van morgen.

Wat wij bieden
✔️ Toekomstvaste IT-infrastructuur en het hoogste niveau van beveiliging
✔️ Reduceren van risico's en verhoging van efficiëntie
✔️ Voorspelbare transparante IT-kosten en betalen naar gebruik
✔️ IT die meegroeit met je organisatie door eenvoudig op- en afschalen
✔️ Inspelen op innovaties en kansen

We keep things moving

Met wie we dit doen
IT is onze passie. We geloven in technologie en de mogelijkheden die het biedt. Maar met technologie alleen creëer je geen waarde. Daar hebben we goede mensen voor nodig. Mensen die met hun kennis, kunde en enthousiasme de juiste oplossingen realiseren en het verschil maken in de levens van onze klanten. Zo brengen we elkaar in beweging en kunnen we blijven leren. 

Ben je klaar om elke dag te leren van 2300 gepassioneerde IT-experts, verspreid over vijf landen? Dan kunnen wij niet wachten om je te ontmoeten.

✔️ In de buurt - met 8 vestigingen in Nederland is IT-kennis altijd dichtbij
✔️ Persoonlijke aandacht - een vaste contactpersoon als IT-gids voor jouw organisatie
✔️ Full service - wij zijn de full service IT-dienstverlener voor al jouw IT-vragen

Lees meer over onze oplossingen en diensten.

Onze oplossingen

Dustin helpt organisaties met de inrichting van hun IT-landschap. Dankzij onze flexibele managed services, waarbij wij het beheer van uw IT-omgeving overnemen, houd jij focus op je core business. We garanderen dat alle platformen, netwerken, applicaties en andere cruciale IT-oplossingen 24/7 beschikbaar zijn. En één-op-één meegroeien met jouw zakelijke en organisatorische doelen. Zakelijk, zorg, onderwijs of overheid; wij hebben een IT-oplossing voor je. Ongeacht de fase waarin je organisatie zich bevindt. We gaan met je in gesprek, leren jou en je organisatie kennen en bieden IT die bij je past. Want met een goede IT-omgeving, blijven jij en je organisatie in beweging.

Onze dienstverlening is gebaseerd op veilige, flexibele, schaalbare en gestandaardiseerde oplossingen. Hiermee kun je op ons vertrouwen, zorgen wij voor efficiëntie en zijn kosten altijd transparant en voorspelbaar.

Modern Workplace
Mensen werken beter en efficiënter in een werkomgeving op maat. Naast de beste laptops, telefoons en tablets vereist dat ook de juiste software en optimale toegang tot de juiste data.

Cloud
Wie kiest voor de Dustin Cloud, kiest voor vrijheid. De vrijheid om je complete cloudomgeving volledig naar eigen behoefte en inzicht in te richten.

Network
Je netwerk vormt de verbinding tussen alle afzonderlijke onderdelen van je IT-infrastructuur. Een feilloos functionerend netwerk is een cruciale basisvoorwaarde voor elke organisatie.

Security
Cybercriminaliteit behoort tot de vijf grootste bedrijfsmatige risico’s. De security-experts van Dustin beveiligen jouw IT-omgeving optimaal en sporen potentiële risico’s proactief op.

Cloud Print
Printen via de cloud is zeer eenvoudig en efficiënt. Daarvoor heb je geen aparte print server meer nodig. Onze Cloud-printoplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft Azure AD.

Assessments
Dustin helpt organisaties met de inrichting van hun IT-landschap. Voor elke uitdaging in hun digitale ontwikkeling introduceren wij effectieve oplossingen op maat.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.