Fox-IT

For A More Secure Society

Fox-IT voorkomt, onderzoekt en beperkt de meest serieuze cyberdreigingen. We doen dat aan de hand van innovatieve oplossingen voor  Finance and Professional Services, Technologie Media Telecom, Transport Productie, Overheid Defensie Politie Justitie, Retail, Energie- en nutsvoorzieningen.

Wij combineren slimme ideeën met technologie en maken zo innovatieve oplossingen die bijdragen aan een veilige maatschappij. Intelligence is de key factor in al onze producten en diensten. Onze securityspecialisten verzamelen en analyseren 24 uur per dag, 7 dagen per week informatie over de nieuwste dreigingen.

Onze oplossingen:


Ga voor meer informatie over Fox-IT naar www.fox-it.com of klink op de hyper links. 

Fox-IT is een toegewijde cyberbeveiligingsexpert. We laten ons leiden door onze missie om voldoening te halen uit het helpen creëren van een veiliger samenleving met behulp van onze technische en innovatieve oplossingen.
Onze kernwaarden doordringen het werk dat we doen:

  • Om voorop te lopen in innovatie.
  • Discretie: we werken met en creëren vertrouwelijke informatie en we worden door onze klanten vertrouwd om met hun gevoelige informatie om te gaan.
  • Uitstekende reputatie: deel uitmaken van iets unieks (trots).
  • Het aanmoedigen van zowel individuele vaardigheden als ondernemerszin als technische creativiteit.
  • Plezier hebben in wat we doen en samenwerken met partners, klanten en collega's. 

Aanpak
Onze aanpak om klanten en de samenleving veilig te houden is gebaseerd op de vier aspecten van ons continue verbeteringsproces voor geavanceerde cyberbeveiliging:

  • Intelligence: inzicht in het dreigingslandschap zodat u weet met welke dreigingen uw organisatie wordt geconfronteerd.
  • Preventie: Moderne cybersecurity, opgebouwd uit verschillende lagen en afgestemd op het dreigingslandschap.
  • Detectie: een waarschuwingssysteem waarschuwt u wanneer aanvallers toegang proberen te krijgen.
  • Reactie: Een proces gericht op het minimaliseren van de schade van een incident.

Geschiedenis
1999: Fox-IT wordt opgericht als adviesbureau voor forensische expertise.
2001: Fox-IT lanceert als eerste bedrijf een Security Operations Center (SOC) in Europa.
2003: Fox-IT neemt Philips Crypto-technologie over om zich meer te richten op geavanceerde cryptografie voor de Nederlandse overheid.
2006: Fox-IT richt het Threat Intelligence Research Center op gericht op financiële instellingen.
2015: Fox-IT lanceert CTMTM op RSA.
2015: Fox-IT wordt onderdeel van NCC Group.
2019: Ministerie van Defensie gaat strategische samenwerking aan met Fox-IT om de ontwikkeling en beschikbaarheid van cryptografische producten op lange termijn te waarborgen.

NCC Group
Fox-IT is onderdeel van NCC Group, een wereldwijde expert op het gebied van cyberbeveiliging. NCC Group helpt bedrijven hun organisatie, merk, gevoelige informatie en reputatie te beschermen in een wereld die steeds meer vol bedreigingen is.

De producten en diensten van NCC Group beschermen niet alleen organisaties van over de hele wereld tegen cyberdreigingen; ze bieden hen ook gemoedsrust omdat hun bedrijfscontinuïteit is gewaarborgd.

In kantoren over de hele wereld beschermen meer dan 1.800 NCC Group-professionals meer dan 14.000 klanten. Het hoofdkantoor van Fox-IT is gevestigd in Delft, Nederland, en NCC Group heeft haar hoofdkantoor in Manchester in het Verenigd Koninkrijk.© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.