iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

InSpark

innovate to accelerate

InSpark is een Microsoft Cloud specialist en een 100% dochter van kpn.
Wij versnellen organisaties in hun digitale transformatie, zodat zij succesvol zijn en blijven. Hiervoor leveren we diepgaande expertise en impactvolle oplossingen op het Microsoft-platform. ​
Wij richtten ons op de volledige moderene werkplek omgeving en azure. Dit betekend dat wij ons bezig houden met innovatieve technologien zoals chat bots, Augmented Reality, Artificiele intelligentie en DATA. We ondersteunen bij zowel de functionle kant van het werkplek domein (Teams, Sharepoint maar ook de PowerAutomate suite met workflow automation etc), de gehele technische kant (Enterprise mobility & Security, Windows 10, en de hele office 365 suite) en het hele azure platform. Denk hierbij aan datacenter migratie en modernisatie, applicatie modernisatie, de overgang op volledige automation en de inzet van PaaS diensten en serverless computing. Ook hebben we een team van DATA & AI specialisten die met onze Oxygen en Nitrogen oplossingen klanten ondersteunen met moderne data platformen op zowel BI als Big Data vlak. Ook de visualisatie laag met PowerBI behoort tot ons expertise gebied.
Verder hebben we een top team van cloud security specialisten die over dit hele domein weten hoe alles veilig en compliant te maken en houden. 
Naast deze project capaciteiten hebben wij ook een aantal managed services. Dat zijn een 2e/3e lijns kennisintensieve support dienst in de vorm van onze expert desk. Een volledige managed azure propositie, busness ready cloud. Een 24x7 Cloud SOC/SIEM, het Cloud Security Center, waarmee we volledige cloud werkplek en azure omgevingen beschermen. En  ook hebben wij het Managed Oxygen data platform waar we een heel snel uit te rollen modern data platform voor onze klanten mee realiseren, bewaken en onderhouden.

Dit doen wij met ongeveer 120 man. Dat we hiermee succesvol zijn blijkt oa.uit dat we in 2018 de Microsft Country Partner of the Year zijn geworden, in 2019 de Microsoft Global Security en Compliance Award hebben gewonnen. We lid zijn van het Workplace Partner Advisory Council en het Security Partner Advisory Council en de talloze Gold statussen en de vele advanced specilisations die we hebben.


Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.