T-Systems Nederland B.V.

Wij helpen met cloud transformatie en digitalisering

T-Systems is een ICT dienstverlener op het gebied van cloud en oplossingen voor digitalisering. We helpen klanten bij de transformatie naar de cloud en bij het realiseren van hun digitale transformatie strategie. Daarnaast zijn we een partner voor digitale innovatie op het gebied van Smart Industry, Supply Chain en Public Services. In Nederland werken we voor middelgrote en grote organisaties zoals Heineken, Schiphol, ProRail, Signify, MCB, Stahl en FrieslandCampina.

Klanten waarderen T-Systems om zijn stabiele, veilige en betrouwbare multicloud- en infrastructuurdiensten voor hun bedrijfskritische applicaties. We blinken uit in de transformatie van complexe IT omgevingen naar de cloud. Om klanten te inspireren en te co-creëren hebben we op ons Nederlandse hoofdkantoor in Utrecht een innovatiecentrum waar we jaarlijks vele klanten inspireren op het gebied van digitale innovatie.

Meer informatie over T-Systems op onze website: https://www.t-systems.com/nl/nl


T-Systems is 100% eigendom van Deutsche Telekom Group, een van ‘s werelds leidende providers van veilige en betrouwbare informatie- en communicatie technologie. Dit betekent dat we staan voor continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening. Onze moderne en zeer veilige datacenters voldoen aan de strengste Europese normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Zo bieden we de grootst mogelijke zekerheid voor businesscontinuïteit van onze klanten. T-Systems biedt een veilige en soevereine haven voor uw data en applicaties.

T-Systems gelooft in de kracht van partnerships en digitale ecosystemen om het beste resultaat te behalen voor zijn klanten. Daarom werken we wereldwijd nauw samen met partners zoals Microsoft, AWS, VMWare, Google, Siemens, Ericsson en vele anderen. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.