Getronics Global Services B.V.

Getronics Global Services B.V.

Sinds de oprichting in Nederland in 1887 staat Getronics bekend om onze klantgerichte aanpak en innovatie. Getronics stelt u in staat om concurrerend te blijven door flexibele, veilige en betrouwbare technologische diensten aan te bieden die zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Hiermee helpen we de groei te stimuleren, efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en meetbaar succes te behalen.

Bij Getronics zetten we ons in voor duurzame ontwikkeling via onze IT-oplossingen, om organisaties te helpen hun milieu-impact te verminderen.

Als wereldwijde leider in technologische oplossingen beschikken we over een team van meer dan 4.000 collega's in 22 centra, die uitgebreide end-to-end diensten over de hele wereld leveren.

Getronics is actief binnen verschillende sectoren zoals het bank- en verzekeringswezen, de maakindustie en de overheid. Of uw bedrijf nu gericht is op financiële transacties, productieprocessen of openbare dienstverlening, wij begrijpen de unieke eisen van uw sector en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Bij Getronics verbinden we ons ertoe uitzonderlijke klantenservice te leveren. Wilt u meer informatie over onze oplossingen of een gesprek met ons team aanvragen? Klik dan hier: https://www.getronics.com/


Getronics is een ICT-dienstverlener en biedt end-to-end digitale oplossingen die Werkplek, Cloud, Toepassingen, IoT, Cybersecurity en Beheerde Diensten integreren voor onze klanten wereldwijd.

Ook biedt Getronics adviesdiensten aan om u betere beslissingen te laten nemen die in lijn zijn met uw strategische doelstellingen en om een beter rendement te krijgen op uw investeringen in mensen, processen en technologie.

Getronics verzorgt een breed scala aan IT-diensten:

  • Werkplekdiensten, met inbegrip van digitale werkplek, veld- & on-site ondersteuning, servicedesk en slimme kantoren.
  • Zakelijke Oplossingen en Toepassingen diensten, die een breed scala aan mogelijkheden dekken rond digitale bedrijfsinnovatie en transformatie.
  • Sterk in beveiliging en compliance.
  • Last but not least zijn onze multi-cloud diensten en netwerkoplossingen, die zowel onze private cloud als openbare cloud capaciteiten dekken, evenals netwerken, connectiviteit en infrastructuur.

Ook is Getronics gepositioneerd in de 2022 Gartner Magic Quadrant voor Uitbestede Digitale Werkplekdiensten. Getronics is een van de slechts 17 bedrijven wereldwijd die binnen dit Magic Quadrant zijn gepositioneerd!


2311_NL_FieldServices_1200x627-1024x535.jpeg 67.35 KB

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.