iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Getronics Global Services B.V.

Getronics Global Services B.V.

Getronics heeft 130 jaar ervaring in IT-diensten en een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 80 landen. We zijn goed uitgerust om eersteklas service en ondersteuning te bieden aan bedrijven van alle groottes.

Onze diensten omvatten beheerde services, cloudoplossingen, cyberbeveiliging en digitale werkplekoplossingen. We hebben een toegewijd team klaarstaan om een soepele overgang voor onze klanten te garanderen en om voortdurende ondersteuning te bieden.

EN: Getronics has130 years of experience in IT services and a global presence in over 80 countries, we are well-equipped to provide top-notch service and support to businesses of all sizes. 

Our offerings include managed services, cloud solutions, cybersecurity, and digital workplace solutions. We have a dedicated team in place to ensure a smooth transition for our clients and to provide ongoing support. 

Getronics is een ICT-dienstverlener en biedt end-to-end digitale oplossingen die Werkplek, Cloud, Toepassingen, IoT, Cybersecurity en Beheerde Diensten integreren voor onze klanten wereldwijd.

We bieden adviesdiensten aan om u betere beslissingen te laten nemen die in lijn zijn met uw strategische doelstellingen en om een betere ROI te krijgen op uw investeringen in mensen, processen en technologie.

We hebben een breed scala aan IT-diensten:

  • Werkplekdiensten, met inbegrip van digitale werkplek, veld- & on-site ondersteuning, servicedesk en slimme kantoren.
  • Zakelijke Oplossingen en Toepassingen diensten, die een breed scala aan mogelijkheden dekken rond digitale bedrijfsinnovatie en transformatie.
  • Sterk in beveiliging en compliance.
  • Last but not least zijn onze multi-cloud diensten en netwerkoplossingen, die zowel onze private cloud als openbare cloud capaciteiten dekken, evenals netwerken, connectiviteit en infrastructuur.

Ook is Getronics gepositioneerd in de 2022 Gartner Magic Quadrant voor Uitbestede Digitale Werkplekdiensten. Getronics is een van de slechts 17 bedrijven wereldwijd die binnen dit Magic Quadrant zijn gepositioneerd!

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.