Wortell

Wij helpen jou werken.

Intelligentie, humor en IT


Je kunt met ons praten. Lachen ook. We werken met onze hersens en vanuit ons hart. Altijd op zoek naar de nieuwste en beste oplossingen. We kunnen ook niet anders, want innovatie zit ons nou eenmaal in de genen. Dat hebben we dus gemeen. Maar we geloven ook in de kracht van diversiteit: we zijn allemaal anders. En samen zijn we Wortell.


"Wortell heeft maar liefst tien Microsoft Gold competenties. We zijn twee keer verkozen tot beste Microsoft partner van Nederland en daar zijn we trots op."


Wij helpen jou werken.
www.wortell.nl


Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Wij helpen organisaties om in hun veranderende bedrijfsomgeving steeds voorop te lopen door de slimme inzet van nieuwe Microsoft technologie. We weten hoe groot de impact kan zijn van nieuwe software en systemen op de werkvloer. Daarom begeleiden we onze klanten door het hele proces: van advies, implementatie, wegwijs maken van de eindgebruikers tot en met zorgeloos beheer.

* 2017 Microsoft Healthcare Digital Transformer
* 2017 Finalist Messaging Award
* 2016 Winner Partner Seller Award
* 2016 Winner Application Development Award
* 2016 Finalist Windows and Devices Deployment Award
* 2016 Finalist Public Sector: Microsoft CityNext Award
* 2 keer benoemd tot beste Office 365 Partner wereldwijd

Wortell implementeert op innovatieve wijze Microsoft-oplossingen als Office 365, Enterprise Mobility + Security, Secure Productive Enterprise, Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, SharePoint, Windows 10 en Office 365. Wij implementeren ook meer infrastructuur gerelateerde oplossingen zoals Azure IAAS oplossingen, Azure Stack en ConfigManager.

Wij werken dagelijks met Microsoft samen. Wij werken op projectbasis en zijn graag eindverantwoordelijk voor het projectresultaat. Daarnaast is onze expertise op inhuurbasis beschikbaar en nemen wij opgeleverde omgevingen in beheer.

Wij hebben de volgende Microsoft competenties:

Gold Cloud Platform
Gold Cloud Productivity
Gold Enterprise Mobility Management
Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
Gold Cloud Customer Relationship Management
Gold Datacenter
Gold Messaging
Gold Windows and Devices
Gold Collaboration and Content
Gold Application Development
Silver Data Analytics
Silver Data Platform
Silver Communications

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden