Open Line

Trusted Cloud Solutions

Open Line adviseert over en ontwerpt, bouwt en beheert (complexe) cloud omgevingen. Ons Managed Services concept biedt een complete set aan Trusted Cloud diensten dat helpt bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en digitale transformatie.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel onze oplossingen en diensten in principe branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke, branche gerichte benadering. Als onafhankelijk dienstverlener kruipen wij zoveel mogelijk in uw wereld, zodat we weten wat u beweegt. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven. Dienstverlening met een gezicht. "Trusted IT that makes you smile".

Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is voor ons en waarschijnlijk ook voor u uniek. Wij zijn zowel partner als adviseur voor u en zijn trots op onze referenties, duurzame relaties en onderzoeksresultaten (bijvoorbeeld Giarte) die dat onderstrepen.

Als opdrachtgever bent u onmisbaar in de manier waarop wij werken. Dat zeggen we niet zomaar. We doen het echt graag samen, naast en met elkaar.

Om te voldoen aan de hoge eisen en wensen die gesteld worden aan cloud- en beheerdiensten, is Open Line ISO20000, ISO27001, ISO9001, NEN7510 gecertificeerd en heeft een actuele ISAE3402-type II verklaring. 

Open Line kan het best worden bestempeld als een makkelijke en professionele business partner. Zo technisch als het speelveld soms kan zijn, de focus van de dienstverlening ligt op stabiliteit en een persoonlijke benadering. Oorspronkelijkheid en eerlijkheid zijn typerend voor de manier van werken van Open Line. Beloven is doen! Waarmaken kan alleen als het inzicht in de business van de klant er is. In zorgvuldig afgewogen en afgestemde processen wordt dit inzicht verkregen en ingebed in de support organisatie. Geloof in eigen kracht en in de samenwerking met klanten en business partners vormt een belangrijke bron van inspiratie en creativiteit. 

Om het maximale te halen uit de dienstverlening leunt Open Line op ruim 15 jaar ervaring in markten als gezondheidszorg, overheid, finance en industrie maar ook op verregaande partnerships met technologie partners als Cisco, DellEMC, Microsoft, Veeam, Citrix, RedHat, Quistor, VMware en Centennium. In onafhankelijk Outsourcing Performance onderzoek (Giarte) haalt Open Line een 8,8 klanttevredenheid voor datacenter diensten. 

Extra informatie: Open Line heeft twee eigen Tier III datacenters vanwaar zij haar Trusted Cloud dienstverlening levert. Deze dienstverlening sluit naadloos aan bij bijvoorbeeld het eigen datacenter van een klant, maar ook bij publiek beschikbare clouddiensten (bijvoorbeeld SaaS). Open Line heeft ruim 200 medewerkers, het hoofdkantoor op Maastricht Airport en nevenvestigingen in Amsterdam, Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Arnhem en Landgraaf.

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden