Open Line

Trusted Cloud Solutions

Open Line adviseert over en ontwerpt, bouwt en beheert (complexe) cloud omgevingen. Ons managed services concept biedt een complete set aan trusted cloud diensten dat helpt bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en waar nodig, digitale transformatie.

Iedere branche kent zijn uitdagingen en geen organisatie is hetzelfde. Hoewel het gros onze oplossingen en diensten in principe branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche om een persoonlijke, branche gerichte benadering en zeer zeker ook branche kennis. Als dienstverlener verdiepen we ons zoveel mogelijk in uw wereld, zodat we weten wat u beweegt en in het bijzonder borgen we dat zich volledig kunt focussen op uw business en uw klanten. Alleen zo kunnen wij waarmaken wat we u beloven: dienstverlening met een gezicht. "Trusted IT that makes you smile".

Als opdrachtgever bent u onmisbaar in de manier waarop wij werken. Dat zeggen we niet zomaar. We doen het echt graag samen, naast en met elkaar.

Om te voldoen aan de hoge eisen en wensen die gesteld worden aan cloud- en beheerdiensten, is Open Line ISO14001, ISO20000, ISO27001, ISO9001, NEN7510 gecertificeerd en heeft een actuele ISAE3402-type II verklaring. 

Open Line kan het best worden bestempeld als een toegankelijke partner. Zo technisch als het speelveld soms kan zijn, de focus van de dienstverlening ligt op stabiliteit en een persoonlijke benadering. Oorspronkelijkheid en eerlijkheid zijn typerend voor de manier van werken van Open Line. Beloven is doen! Waarmaken kan alleen als het inzicht in de business van de klant er is. In zorgvuldig afgewogen en afgestemde processen wordt dit inzicht verkregen en ingebed in de support organisatie. Geloof in eigen kracht en in de samenwerking met klanten en business partners vormt een belangrijke bron van inspiratie en creativiteit.

Om het maximale te halen uit de dienstverlening leunt Open Line op ruim 20 jaar ervaring in markten als gezondheidszorg, overheid, woningcorporaties en industrie maar ook op verregaande partnerships met technologie partners als Microsoft, Cisco, DellEMC,  Veeam, Citrix, RedHat, Quistor, Pure, Tanium en Workspace365. In onafhankelijk Outsourcing Performance onderzoek (Giarte) behaalt Open Line keer op keer mooie scores voor klanttevredenheid en voor haar datacenter diensten.

Extra informatie: Open Line heeft twee Tier III datacenters vanwaar zij haar Trusted Cloud dienstverlening levert. Deze dienstverlening sluit naadloos aan bij bijvoorbeeld het eigen datacenter van een klant, maar ook bij publiek beschikbare clouddiensten (bijvoorbeeld SaaS en Azure). Open Line heeft ruim 300 medewerkers en kantoren te Maastricht Airport, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Landgraaf en Valencia.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.