iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

ICT Concept

Alles voor elkaar

Als advocaat, notaris of deurwaarder overal veilig aan het werk kunnen, zoals u dat wilt. Dat is waar ICT Concept als specialist in ICT voor de juridische sector voor staat. ICT Concept levert heldere ICT-oplossingen waarmee klanten kunnen bouwen aan succes. Daarmee ervaren klanten de meerwaarde van effectieve en efficiënte ICT van het hoogste niveau, met oog voor detail. Als marktleider in de juridische sector bedienen wij vele honderden grote, middelgrote en kleine advocaten-, notaris-, en deurwaarderskantoren door het hele land.
 
Betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit staan hierbij altijd centraal. Wij werken daarvoor nauw samen met de bekendste softwareleveranciers in uw sector, zoals NEXTlegal, Clip Consultants, Epona, Cicero, LegalSense, BaseNet, Wolters Kluwer Kleos, Notarisdossier, Quantaris, Van Brug Codex, Praclox OthoMatic, AdvocaatCentraal, Advocatendossier en Nobilex. Voor elke juridische software hebben wij het juiste technische fundament voor uw werkplek.
 
Door zorgvuldig samengestelde Packs biedt ICT Concept klanten complete ICT-ontzorging voor o.a. beveiliging, werkplek, verbindingen en cloud voor een vast bedrag per maand. Van onderhoud en installatie, tot consultancy en servicedesk. Dit alles tegen vaste kosten per maand. Alles voor elkaar.

ICT Concept, totaaloplosser in IT, begrijpt wat u nodig heeft om succesvol te kunnen werken. En om uw continuïteit te garanderen bieden wij u korte responsetijden vanuit de ICT Concept vestigingen door heel Nederland. U heeft altijd een specialist bij u in de buurt.

Totaaloplossing in ICT beheer en advies
Van complete werkplek IT en licenties tot internet, IT-beveiliging en hardware. Van Cloud computing tot VoIP. Van inrichting van een enkele werkplek, flexwerkplek tot een netwerk over meerdere vestigingen. Plus objectief, leveranciersonafhankelijk IT-advies. 

Alle IT-oplossingen die u nodig heeft voor efficiënte bedrijfsvoering vindt u bij ICT Concept. Van standaard concepten tot volledig maatwerk. Ook biedt ICT Concept u het gemak van ICT Concept Packs: alles voor elkaar voor een vast bedrag per maand. Als totaalaanbieder ontzorgt ICT Concept u volledig en kunt u zich zonder zorgen richten op uw core business. Een prettig idee.
Alles geregeld voor een vast bedrag
Wat ICT Concept uniek maakt, is volledige ondersteuning en begeleiding van al uw ICT vraagstukken, met extra aandacht voor de bijzonderheden van de juridische praktijk. U betaalt een vast bedrag per maand, ICT Concept zorgt ervoor dat uw IT probleemloos functioneert. Conform uw wensen, passend bij de hardware die al aanwezig is én in overeenstemming met uw bestaande softwareleveranciers. U heeft er geen omkijken meer naar.

Onderdeel van Lexxyn Groep
De partners leveren proces-ondersteunende producten en diensten op het vlak van kantoorautomatisering, cloud computing, digitale spraakverwerking, documentmanagement, relatiebeheer, webdiensten, portals, digitalisering van archieven en telecommunicatie. Ook bieden zij speciaal voor advocaten, notarissen en deurwaarders ontwikkelde software.

De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor de juridische sector. Bij de Lexxyn Groep vinden zij één aanspreekpunt voor alle ICT-producten en -diensten. De Lexxyn Groep bestaat uit: Clip Consultants, CloudConcept, Epona Legal, Helder Telecom & ICT, ICT Concept en NEXTlegal. Onder de vlag van “Lexxyn Groep” werken in totaal ca. 150 medewerkers samen om te voorzien in totaaloplossingen op het gebied van ICT in de juridische sector.

Onze klanten over ICT Concept

ICT Concept ontzorgt haar klanten met duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wat zeggen klanten zélf over samenwerken met ICT Concept? Wij laten onze klanten graag aan het woord:

Advocatuur

Notariaat


Deurwaarderij


Ter inspiratie:

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.