CGI

Insights you can act on

CGI, opgericht in 1976, werkt met 91.500 professionals voor haar klanten vanuit honderden locaties over de hele wereld. CGI hecht grote waarde aan lokale verantwoordelijkheid voor het succes van haar klanten, maar biedt tegelijkertijd wereldwijde dienstverlening. Door toepassing van een gedisciplineerde aanpak heeft CGI een leidende positie binnen de sector wat betreft on-time en on-budget projecten. Door onze kwalitatief hoogwaardige business consultancy, systeemintegratie en outsourcing services halen klanten het beste rendement op hun investeringen. En dankzij de nieuwste technologieën afgestemd op de bedrijfsstrategie worden de beste financiële resultaten behaald. De gemiddelde klanttevredenheid scoorde de afgelopen tien jaar steeds hoger dan een 9. Een duidelijk bewijs van CGI’s toewijding.

Onze focus op Digitale Transformatie, IT Modernization, Cybersecurity en Advanced analytics helpt onze opdrachtgevers hun dienstverlening verder af te stemmen op de wensen van hun klanten en burgers. We weten de business flexibeler te maken, kosten te besparen en de IT-omgeving en organisatie voor te bereiden op de toekomst. En we doen dat met de toewijding en zorgvuldigheid van een businesspartner die niet anders dan gewend is te werken met de missiekritische systemen van zijn opdrachtgevers. Wilt u meer weten, neemt u dan rechtstreeks contact op met uw contactpersoon of met CGI via telefoon: +31 (0)88 564 0000, email info.nl@cgi.com of bezoek onze website www.cgi.com/nl voor het laatste nieuws, blogs en thema's.

  • DIGITALE TRANSFORMATIE Wie investeert in digitale transformatie maakt grote sprongen voorwaarts, met efficiëntere processen, nieuwe producten en diensten en verbeterde ‘customer experience’, of het nu gaat om klanten, burgers of medewerkers. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op gebied van digitale transformatie. Hierdoor kunnen we onze klanten als geen ander helpen de belangrijkste stappen te zetten op de weg naar het versnellen van hun digitale transformatie. Bezoek www.cgi.com/nl/nl/digitale-transformatie voor meer informatie. 
  • IT MODERNIZATION Snel veranderende markten stellen steeds weer nieuwe eisen. In iedere branche moeten bedrijven wendbaar zijn om winstgevend en concurrerend te blijven en aandeelhouders tevreden te stellen. IT is de sleutel tot de businesstransformatie die het behalen van deze doelen mogelijk maakt. Maar veel IT-afdelingen kampen met de automatiseringserfenis van de afgelopen decennia: een onoverzichtelijk, kostbaar en complex IT-landschap. CGI realiseert met u het meest geschikte moderniseringsprogramma tegen beheersbare kosten. Zo wordt IT dienstbaar aan de competitieve slagkracht van uw organisatie. Bezoek www.cgi.com/nl/nl/it-modernization voor meer informatie. 
  • CYBERSECURITY Overheden en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de risico’s van cybercrime en willen anticiperen op bedreigingen en onverwachte situaties. Zij willen de zekerheid dat persoonlijke gegevens veilig zijn, operatie en productieprocessen niet verstoord worden, de continuïteit van hun dienstverlening geborgd is en onze vitale infrastructuren blijven functioneren. CGI ondersteunt klanten bij het managen van complexe security-vraagstukken. CGI Security Services omvat advies, security engineering en managed security services vanuit onze Security Operations Centers. Bezoek www.cgi.com/nl/nl/oplossingen/cybersecurity voor meer informatie. 
  • ADVANCED ANALYTICS Organisaties die effectief ‘analytics’ toepassen, zijn succesvoller dan concurrenten. Ze leveren betere producten en diensten, begrijpen hun klanten beter en werken efficiënter. Hun succes is eenvoudig te verklaren: ze baseren besluiten op feiten en vermijden de valkuilen van intuïtie en beperkte menselijke waarneming. Hoe meer data ze tot hun beschikking hebben om besluitvorming op te baseren, hoe meer waarde ze kunnen creëren. Bezoek www.cgi.com/nl/nl/advanced-analytics voor meer informatie. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.