iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Pinewood

On top of cybersecurity

Pinewood is al ruim 25 jaar een autoriteit op het gebied van cybersecurity. Dankzij specialistische kennis van zowel technische als organisatorische vraagstukken, heeft Pinewood een zeer sterke naam verworven. Door de business en techniek bij elkaar te brengen is Pinewood in staat om de noodzakelijke maatregelen te implementeren en te onderhouden om organisaties maximaal te beveiligen tegen ongewenste digitale indringers en risico’s.

Vanuit het moderne en 100% Nederlandse Security Operations Center (SOC) worden dag en nacht de kritische IT-infrastructuren van o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen en middelgrote ondernemingen bewaakt. Als 100% Nederlandse Security dienstverlener wil Pinewood maximaal bijdragen aan een veiliger digitaal Nederland. Zonder concessies en volkomen transparant.


Wij helpen onze klanten met het ontzorgen van complexe cybersecurity uitdagingen en hun weerbaarder te maken tegen digitale risico’s.
 
Dat doen wij al meer dan 25 jaar door het leveren van een complete set aan security producten en diensten die bijdragen aan een betrouwbare en veilige bedrijfsvoering bij onze klanten. Onze diensten zijn onderverdeeld in Preventie, Detectie, Response en Prediction. 
 
Missie
De digitale samenleving en de snelheid waarmee die zich ontwikkeld heeft ervoor gezorgd dat security een essentieel onderdeel is geworden van iedere bedrijfsvoering. De meeste organisaties beschikken echter niet over de knowhow en/of budgetten om zich adequaat te beveiligen. Onze missie is om die organisaties die niet beschikken over ongelimiteerde budgetten weerbaarder te maken tegen digitale risico’s. Om deze missie te ondersteunen hebben wij ons diensten en technologie portfolio gebaseerd op de pijlers: Prediction, Prevention, Detection en Response zodat wij in alle fasen van (potentiële) risico’s kunnen bijdragen.
 
Onderscheidend vermogen
 
·        Al ruim 25 jaar een autoriteit op het gebied van cybersecuirty
·        Specialistische kennis op technische en organisatorische vlak
·        Korte lijnen met ervaren en hoog opgeleide security specialisten
·        Nederlands Security Operations Center sinds 2012
·        Samenwerking met o.a. NCSC, Z-Cert
·        Totale cybersecurity leverancier
·        Onderdeel van de Interstellar groep, grote slagkracht maar toch ieder zijn eigen specialisatie 
·        ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd
·        Trouwe klantenkring van middelgrote tot grote organisaties
·        Daarnaast is Pinewood een superleuk bedrijf om zaken mee te doen en voor te werken

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.