Donderdag 16 mei 14:00-15:30 iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – thema: Security
Klik hier voor meer info en gratis deelname – kijk en praat live mee, of kijk achteraf terug

treeICT

#workingtogetherOver treeICT
Met ruim 25+ jaar ervaring én met onze enthousiaste en gepassioneerde mensen zijn wij dé navigator voor digitale transformatie bij kleine-, middelgrote en grote bedrijven, in de bouw en daarbuiten. Door onze kennis van IT en expertise van projectmatige bedrijfsprocessen laten wij bedrijven voorop lopen, zodat zij hun IT effectiever en slimmer inzetten en meer winstgevend kunnen opereren.

Onze Digital Cloud Suite oftewel 'Dé moderne veilige werkplek' biedt innovatieve oplossingen voor al jouw IT-uitdagingen.

✔️ Werkplekbeheer - altijd en overal optimaal presteren
✔️ Netwerkbeheer  - alles voor een continue bedrijfsvoering 
✔️ Security - optimale veilige werkplek

Meer info? Bekijk www.treeict.nl of www.treetop.nl/treeICT

Direct contact? Dat kan. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

treeICT als onderdeel van treetop
Treetop brengt met 120+ collega's de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samen. We bestaan uit vijf softwarehuizen, namelijk frank, admicom, kraan, technosoft en homeDNA) en één IT-partner, wij van treeICT. Samen kunnen wij jou in zijn totaliteit ondersteunen. De kracht van onze groep is dat we je graag helpen bij jouw digitale transformatie. Zodat jij makkelijker, effectiever en meer winstgevend kunt opereren.

Onze strategische partners
Microsoft en HP bieden een breed portfolio voor de zakelijke markt, een totaaloplossing voor je volledige automatisering. Door exclusief te kiezen voor Microsoft en HP beschikken wij al ruim 25 jaar over technische expertise op het hoogste niveau. Daarmee voorzien wij onze klanten van de beste en meest efficiënte oplossing. Zo zet je IT slimmer en effectiever in.

In nauwe samenwerking met Masero op het gebied van security zoals securitychecks, SOC diensten, doorlopende cyber awareness trainingsprogramma's, netwerk healthscans, cyber security presentaties en andere gerelateerde onderwerpen bieden wij jouw bedrijf een totaaloplossing.

Masero Cyber Security biedt hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor bedrijven die zich willen beschermen tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen. Samen bieden volledige zichtbaarheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar!

Digital Cloud Suite, oftewel de 'Moderne veilige werkplek'
De Digital Cloud Suite is een verzameling van oplossingen waarmee wij onze klanten begeleiden en sturen in hun digitale transformatie. Wij zijn een full-service IT-partner. Dit houdt in dat wij onze klanten helpen bij al hun IT-uitdagingen; van gebruikersondersteuning en werkplekautomatisering, tot intelligente bedrijfsapplicaties tot cybersecurity.

Welke onderdelen zitten in de dé moderne veilige werkplek van treeICT?

✔️ Werkplekbeheer - altijd en overal optimaal presteren
Groei van je bedrijf is alleen mogelijk als je medewerkers optimaal presteren. Daarvoor is het essentieel dat ze beschikken over de juiste samenwerkingstools, een veilige digitale werkplek hebben en ondersteuning krijgen als zij deze nodig hebben. Onze oplossingen en diensten zorgen dat je ook thuis of onderweg optimaal kunt blijven werken. Het bellen via Microsoft teams zowel intern als extern is ook een onderdeel wat treeICT kan faciliteren. Een mooie feature waardoor je optimaal gebruik kunt maken van een intern communicatie kanaal binnen de Microsoft omgeving door middel van Unified communication. 

✔️ Netwerkbeheer  - alles voor een continue bedrijfsvoering 
Maak gebruik van krachtige (hybride) netwerkinrichtingen, in Azure, in ons datacenter of zelfs on-premise. Volledig beheerd door treeICT.
Met Netwerkbeheer realiseren wij krachtige, toekomstgerichte netwerken. Zowel in Microsoft Azure, ons eigen datacenter en on-premise. De zorg over het beheer van het netwerk nemen wij van je over, zodat je verzekerd bent van een continue bedrijfsvoering.

✔️ Security - optimale veilige werkplek
We bieden hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor bedrijven die zich willen beschermen tegen de toenemende dreiging van cyberaanvallen. Samen bieden volledige zichtbaarheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar!


✅ treeICT is ISO 27001 gecertificeerd
Wij vinden informatieveiligheid heel belangrijk. Onze processen en diensten toetsen wij continu aan de ISO 27001 norm. Zo zorgen wij ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van onze oplossingen altijd op topniveau is. En kunnen wij onze klanten de zekerheid en betrouwbaarheid bieden die je van ons mag verwachten als high level IT-Partner. Bij ons zijn je data en (bedrijfskritische) processen in goede handen!

Meer weten? Neem contact met ons op en laat je adviseren.
Wil je meer weten over onze slimme, moderne en veilige IT-oplossingen? Kom bij ons langs, neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij nemen je graag mee in jouw digitale transformatie.

treeICT 
Toermalijnstraat 8, 1812RL - Alkmaar
contact@treeict.nl
072 727 11 00© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.