Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

treeICT

working together

Met ruim 50 enthousiaste en gepassioneerde mensen zijn wij dé navigator voor digitale transformatie bij kleine en middelgrote bedrijven, in de bouw en daarbuiten.

Door onze kennis van IT en expertise van projectmatige bedrijfsprocessen laten wij bedrijven voorop lopen, zodat zij hun IT effectiever en slimmer inzetten en meer winstgevend kunnen opereren.

Onze Digital Cloud Suite biedt innovatieve oplossingen voor al jouw IT-uitdagingen.

Wij zijn onderdeel van Treetop


Treetop brengt de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samen. We bestaan uit vijf softwarehuizen (Frank, Admicom, Kraan, BouwVision en homeDNA) en één IT-partner (treeICT). Samen kunnen wij jou in zijn totaliteit ondersteunen.

Onze strategische partners


Microsoft en HP bieden een breed portfolio voor de zakelijke markt, een totaaloplossing voor je volledige automatisering. Door exclusief te kiezen voor Microsoft en HP beschikken wij al ruim 20 jaar over technische expertise op het hoogste niveau. Daarmee voorzien wij onze klanten van de beste en meest efficiënte oplossing. Zo zet je IT slimmer en effectiever in.

treeICT is ISO 27001 gecertificeerd


Wij vinden informatieveiligheid heel belangrijk. Onze processen en diensten toetsen wij continu aan de ISO 27001 norm. Zo zorgen wij ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van onze oplossingen altijd op topniveau is. En kunnen wij onze klanten de zekerheid en betrouwbaarheid bieden die je van ons mag verwachten als high level IT-Partner. Bij ons zijn je data en (bedrijfskritische) processen in goede handen!


Digital Cloud Suite

De Digital Cloud Suite is een verzameling van oplossingen waarmee wij onze klanten begeleiden en sturen in hun digitale transformatie.

Wij zijn een full-service IT-partner. Dit houdt in dat wij onze klanten helpen bij al hun IT-uitdagingen; van gebruikersondersteuning en werkplekautomatisering, tot intelligente bedrijfsapplicaties en Business Intelligence.

Welke onderdelen zitten in de Digital Cloud Suite:

Werkplekbeheer 
Groei van je bedrijf is alleen mogelijk als je medewerkers optimaal presteren. Daarvoor is het essentieel dat ze beschikken over de juiste samenwerkingstools, een veilige digitale werkplek hebben en ondersteuning krijgen als zij deze nodig hebben. Onze Werkplekbeheer oplossingen en diensten zorgen dat je ook thuis of onderweg optimaal kunt blijven werken.
Productivity Apps 
Automatiseer, digitaliseer en analyseer processen met het Microsoft Power Platform en realiseer innovatie. Met Productivity Apps zetten wij ideeën om in oplossingen en realiseren we innovatie.
Verzet meer werk in minder tijd met een moderne werkplek, gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen en real-time dashboards die jouw organisatie voorzien van de inzichten die nodig zijn om controle te houden en te verbeteren.
Netwerkbeheer 
Maak gebruik van krachtige (hybride) netwerkinrichtingen, in Azure, in ons datacenter of zelfs on-premise. Volledig beheerd door treeICT.
Met Netwerkbeheer realiseren wij krachtige, toekomstgerichte netwerken. Zowel in Microsoft Azure, ons eigen datacenter en on-premise. De zorg over het beheer van het netwerk nemen wij van je over, zodat je verzekerd bent van een continue bedrijfsvoering.
Business Apps 
Met Business Apps bieden wij een totaaloplossing van funnel to cash. Onze moderne applicaties zijn gebaseerd op het snel groeiende Microsoft Dynamics platform, werken naadloos met elkaar samen én kunnen ook als losse applicaties ingezet worden.
Stroomlijn je processen, neem slimmere beslissingen, realiseer completere klantinformatie en versnel zo de groei van je bedrijf.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.