Vancis

Uw partner voor hoogwaardige ICT-diensten

Vancis houdt zich bezig met alles rondom het snel, veilig en betrouwbaar opslaan van, delen van en werken met gegevens door haar klanten, zodat zij zich zonder zorgen kunnen focussen op hun bedrijfsvoering en doelen. 
 
Specifieke kennis, klanttevredenheid en een krachtig portfolio zijn onze speerpunten. Klanten waarderen vooral de manier waarop we voor ze klaar staan: altijd laagdrempelig, met veel kennis en oprecht advies gericht op het realiseren van hun doelen. Daarmee willen met onze klanten werken aan een lange termijn partnerrelatie, waarbij we door middel van dialoog altijd tot de beste oplossing komen. 
 
De wensen en uitdagingen van onze klanten staan altijd centraal, zodat de ontwikkeling van ons portfolio zo goed mogelijk aansluit op de dynamische behoeften van onze klanten. 


Onze missie
Wij faciliteren onze klanten in Nederland met Cloud & Managed Services, zodat zij hun doelen kunnen verwezenlijken .

Onze visie
Door nauw samen te werken met onze klanten en partners, leveren wij veilige, schaalbare en flexibel inzetbare ICT-oplossingen die resulteren in groeiende en structurele waardevermeerdering.

Onze strategie
Bij Vancis combineren wij customer intimacy met standaardisatie en automatisering van backend/ infrastructure producten. Met focus op specifieke sectoren en de ontwikkeling van benodigde expertise, ervaring en best-in-class technologie, leveren wij onze producten en services met meerwaarde aan onze klanten.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.