Centric

connect.engage.succeed

Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze vier hoofdactiviteiten: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services.

Wij bieden onze klanten gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten en administratieve services. Zo zorgt Centric ervoor dat organisaties zich op hun kerntaken kunnen richten, efficiënter werken en beter presteren.

Talloze organisaties rekenen iedere dag weer op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. Dat maakt trots! We doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van onze klanten keer op keer waar te maken. Door onze kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Met die unieke combinatie onderscheiden we ons van de rest.
Alles wat we doen past binnen deze vier pijlers: Processen optimaliseren, IT-outsourcing en beheer, Business process outsourcing en Staffing. Samen met onze klanten ontwikkelen we werkende oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen. Want hun succes is ons succes.

Onze werkwijze
Connect
: Bij Centric verbinden we professionals, partners en klanten.
Engage: Zo kunnen zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar delen.
Succeed: Deze samenwerking resulteert in vernieuwende, pragmatische oplossingen die bijdragen aan de doelen van onze klanten en medewerkers.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.