Centric

connect.engage.succeed

Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branche specifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze vier hoofdactiviteiten: 
 
  1. Software Solutions: HR-dienstverlening, riskmanagement of de digitale transformatie van je organisatie – wat je ook doet, het kan altijd beter. Waar haal jij de winst? Centric levert bedrijfsapplicaties die je dagelijkse processen eenvoudiger, sneller en goedkoper maken.
  2. IT Outsourcing: Je wilt met jouw organisatie een digitale transformatie doormaken? Centric ondersteunt je hierbij van A tot Z. Je kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij het implementeren, beheren én optimaliseren van een toekomstbestendige IT-omgeving. 
  3. Business Process Outsourcing: Steeds meer organisaties besteden hun niet-kernactiviteiten uit aan een gespecialiseerde partij. Want waarom zou je alles zelf doen? Centric neemt voor financiële instellingen (banken en verzekeraars) het betalingsverkeer uit handen. Voor pensioenfondsen verzorgen we de pensioenadministratie. 
  4. Professional Staffing: Specialistische kennis nodig? Onze vakbekwame, enthousiaste en communicatieve professionals helpen je graag bij vraagstukken rondom IT-infrastructuren, softwareontwikkeling, financiën en healthcare. 

Deze activiteiten dragen ertoe bij dat onze klanten zich op hun kerntaken kunnen richten, efficiënter werken en beter presteren.
 
Innovatie
Wij geloven wij sterk in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. Om die innovatie te bevorderen, verbinden we professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in vernieuwende maar pragmatische oplossingen die bijdragen aan een verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

Talloze organisaties rekenen iedere dag weer op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. Dat maakt trots! We doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van onze klanten keer op keer waar te maken. Door onze kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Met die unieke combinatie onderscheiden we ons van de rest.

Over Centric
Centric is een organisatie van circa 3.700 professionals. We zijn actief in België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland. 
 
Bekijk de cijfers en achtergronden in ons publieksverslag over 2020.
 
Onze werkwijze
Connect
: Bij Centric verbinden we professionals, partners en klanten.
Engage: Zo kunnen zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar delen.
Succeed: Deze samenwerking resulteert in vernieuwende, pragmatische oplossingen die bijdragen aan de doelen van onze klanten en medewerkers.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.