iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Deutsche Telekom

Connecting Your World

Deutsche Telekom Global Business 

Waarom wij de beste keuze zijn voor uw connectiviteitsvraag?  


  • Wereldwijde aanwezigheid: Wij zijn onderdeel van het Deutsche Telekom concern dat in januari 2024 door Global 500 is uitgeroepen tot het meest waardevolle telecommunicatiemerk in de wereld. Deutsche Telekom Global Business heeft ca. 600 experts verspreid over 28 landen en daarmee bieden we lokale ondersteuning met een wereldwijde reikwijdte. Dit stelt ons in staat om u persoonlijke aandacht te bieden op lokaal niveau, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de schaalvoordelen en expertise van een wereldwijde speler. 

  • Robuuste infrastructuur: Onze WAN- en backbone-infrastructuur vormt een stevige basis voor uw bedrijf. Het is snel, schaalbaar en uiterst betrouwbaar, waardoor het de perfecte ondersteuning biedt voor uw digitale transformatie-initiatieven. 

  • Veilige oplossingen: Veiligheid staat voorop bij Deutsche Telekom. Onze veilige software defined en robuuste netwerkoplossingen zorgen voor de bescherming van uw gegevens en bedrijfskritieke informatie, waardoor u met gemoedsrust kunt werken. 

  • Op maat gemaakte oplossingen: Onze experts in competentiecentra over de hele wereld staan klaar om u te adviseren en oplossingen op maat te ontwerpen, implementeren en beheren die volledig zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften. 

  • Partnerschappen met toonaangevende leveranciers: We werken samen met de beste partners in de branche, zoals Fortinet, Aruba, VMware en Cisco, om ervoor te zorgen dat we u de meest geavanceerde en effectieve oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten op uw behoeften. 

  • Wij zijn net zo toegewijd aan ESG (Environmental, Social, and Governance) als u: Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is voor bedrijven om te voldoen aan allerlei vereisten op gebied van ESG. Als onderdeel van Deutsche Telekom nemen wij ESG zeer serieus. We streven ernaar om onze activiteiten op een duurzame en verantwoorde manier uit te voeren, waarbij we rekening houden met milieu-, sociale en governance-overwegingen. Door te kiezen voor Deutsche Telekom Global Business, kiest u voor een partner die zich inzet voor positieve verandering en bijdraagt aan een betere wereld voor toekomstige generaties. 

Met Deutsche Telekom Global Business kiest u naast een betrouwbare en veilige netwerkinfrastructuur voor een toegewijd team van experts dat u helpt bij elke stap van uw digitale transformatie. 

Wat klanten zeggen over Deutsche Telekom Global Business 


Stadler: 

 "Deutsche Telekom gaf ons geweldig advies. Met de nieuwe SD-WAN-oplossing kunnen we snel nieuwe locaties overal ter wereld verbinden." 

Vanderlande: 

 “De SD-WAN-oplossing is flexibel, schaalbaar, kosteneffectief en stelt onze IT-organisatie in staat om de productiviteitsbehoeften van ons wereldwijde personeelsbestand te ondersteunen. We hebben het uitgerold naar 50 locaties wereldwijd.”

Wabtec: |

 “Als wereldwijde provider kan Deutsche Telekom voorzien in mijn internet- en SD-WAN-behoeften over de hele wereld en mij een enkel aanspreekpunt en een enkel factureringsplatform bieden om mee te werken.”Deutsche Telekom uitgeroepen tot het meest waardevolle telecommunicatiemerk in de wereld in de Global 500 in januari 2024. 


Video: 5 redenen waarom Deutsche Telekom Global Business is uw partner voor uw digitale transformatie


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.