iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Als strategische Educational Technology partner verzorgt IT-Workz elk aspect van automatisering en informatisering voor jouw onderwijsinstelling. Wij onderscheiden ons, omdat onze organisatie niet alleen de technologische ontwikkelingen met didactische mogelijkheden omarmt, maar deze ook toepast in het onderwijs en het leren.

Met onze oplossingen maken we het werk van onderwijsprofessionals makkelijker en effectiever, zonder de realiteit van de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Wij ondersteunen jouw organisatie bij visievorming, innovatie, implementatie en beheer. IT-Workz is een onderdeel van Breens Network en onze ambitie is dat onze gezamenlijke inspanningen resulteren in beter onderwijs.

Slim inzetten van ICT in het onderwijs

Wij geloven sterk in de kracht van innovatie, dat technologie een positieve verandering in het onderwijs(proces) brengt.
Goed onderwijs is fundamenteel voor de ontwikkeling van leraren en leerlingen. Het onderwijs moet zich bezig kunnen houden met datgene wat echt belangrijk is: leerlingen in een optimale omgeving de beste resultaten te laten bereiken en klaar te stomen voor toekomstig werk.

Door onze kennis en expertise van het onderwijs zijn wij in staat de technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor het onderwijs. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.