Donderdag 16 mei 14:00-15:30 iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – thema: Security
Klik hier voor meer info en gratis deelname – kijk en praat live mee, of kijk achteraf terug

Elke organisatie heeft kleine en grote ambities. Meer omzet. Meer rendement. Lagere kosten. Marktleiderschap. Als Business & Cloud Integrator helpen wij klanten in diverse branches bij het waarmaken van die ambities. Dat doen we door het toepassen van technologische innovaties en het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen, die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van onze klanten. 
 
Hoe we dat voor elkaar krijgen?
We begeven ons al meer dan 25 jaar op het snijvlak van business en IT. Daardoor hebben we een scherp oog voor bedrijfsprocessen en technologie, en zijn we in staat om bedrijven inzicht te geven en branchespecifieke oplossingen te ontwikkelen. Met trots ondersteunen we bedrijven zoals Mediq om patiënten de medische zorg te geven die ze nodig hebben. We helpen woningcorporaties zoals Vivare om huurders prettig en comfortabel te laten wonen. We optimaliseren de processen van Swinkels Family Brewers, om consumenten op elk moment een passend biertje te bieden. En we zorgen er met Action voor dat de klant op de winkelvloer te verrassen met een breed assortiment en de laagst mogelijke prijs. 
We completeren deze branchegerichte toepassingen met een volwaardig pakket van diensten, variërend van business consultancy tot cloud services en softwareontwikkeling, tot diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.
 
Ctac heeft een drietal business units:
  1. Ctac Resourcing: op detacheringsbasis inzetten van (business) consultants en IT-specialisten in de breedste zin van het woord;
  2. Ctac Consulting: Business Consultancy, ontwerpen, ontwikkelen en beheren van applicaties binnen de marktsectoren (Professional Services, Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate /woningcorporaties);
  3. Ctac Cloud Services: ontwerpen, implementeren en beheren van (Cloud) ICT infrastructuren en applicaties.
 
Ctac in het kort
  • Opgericht in 1992;
  • Genoteerd aan de Euronext Amsterdam sinds 1998 (ticker: CTAC);
  • Hoofdkantoor te ’s-Hertogenbosch;
  • Vertegenwoordiging in Nederland, België en Frankrijk;
  • Meer dan 400 medewerkers;
  • Certificeringen: ISO9001, ISO27001, ISAE3402 type II.
 
Cultuur
De cultuur van Ctac kan samengevat worden als professioneel, pragmatisch en transparant. Opdrachtgevers van Ctac waarderen vooral onze toewijding om het echt goed te doen, zorgen dat de eindgebruikers tevreden zijn. En natuurlijk worden er ook bij Ctac wel eens fouten gemaakt. Hetgeen Ctac onderscheidend maakt is dan de motivatie en enthousiasme van onze medewerkers om deze fouten zo spoedig mogelijk te herstellen en voor de toekomst te voorkomen. 


Industriespecifiek
Ctac ondersteunt bedrijven en organisaties bij het verbeteren van haar bedrijfsprocessen door de slimme inzet van IT-systemen. Onze industriespecifieke totaaloplossingen voor onder meer Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate zijn samen met klanten ontwikkeld. Zij zijn gebaseerd op standaardsoftware van marktleiders SAP en Microsoft. Daarnaast bieden we een breed pakket aan partneroplossingen, waaronder Mendix, inRiver en DellBoomi. Stuk voor stuk partijen die uitblinken in hun vakgebied. Van Product Information Management tot Business Productivity. We streven altijd naar de beste oplossing! 
 
Bovendien hebben we een aantal eigen producten waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannelgedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform en Fit4Woco, een modulaire en schaalbare ERP-oplossing voor de woningcorporatiemarkt. We completeren onze branchegerichte oplossingen met een volwaardig pakket van diensten. Variërend van business consultancy tot cloud services, softwareontwikkeling en diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

Integratie- en Cloud diensten
Aanvullend aan onze branche gerichte oplossingen leveren wij ook oplossingen op het vlak van als Integratie (data, proces en infratsructuur) als Analytics, Kantoorautomatisering en Collaboration en Clouddiensten.
Ctac levert ook de Microsoft Office 365 oplossingen. Deze diensten leveren vanuit onze eigen private Cloud en vanuit public Cloud oplossingen zoals  Microsoft Azure.

De Ctac private Cloud is gebouwd op basis van onze virtual datacenter architectuur met 3 datacenters in de Amsterdam regio en levert schaalbare server en storage infrastructuur. Vanuit de Ctac Private Cloud worden diensten zoals IaaS en PaaS aangeboden, met een directe break-out naar Azure en AWS.. De applicaties op deze infrastructuur worden veelal ook (technisch en functioneel) door Ctac beheerd.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Kijk op www.ctac.nl, of beter nog bel ons op 073 - 692 06 92.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.