Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Score Utica

The Cloud Connect Company

De werkplek waar je blij van wordt

Onze werkwereld verandert sterk en technologische ontwikkelingen nemen exponentieel toe. Telecom en IT spelen daarin een steeds belangrijkere rol. Ons doel? Ervoor zorgen dat iedereen op een veilige, betrouwbare en leuke manier kan werken. Wij werken daarin exclusief samen met twee strategische partners: Microsoft en KPN.
 
Door zo bewust te kiezen, zijn we in staat de absolute expert te zijn in datgene wat we doen. Als Strategisch Partner van KPN en Microsoft Solutions Partner for Modern Work kunnen wij de belangrijke data en processen binnen jouw bedrijf 100 procent veilig beheren. Zo ben jij overal bereikbaar voor klanten en collega's. Daarnaast kun je erop vertrouwen dat je overal en altijd veilig kunt werken met de werkplek waar je blij van wordt.


Zo zorgen wij voor jouw optimale digitale werkplek

In samenwerking met KPN levert Score Utica het geheel aan netwerk, connectiviteit, vaste en mobiele telefonie. Samen met Microsoft verzorgen we middels (onder meer) Azure Virtual Desktop, Microsoft 365 en alles wat Azure te bieden heeft het volledige spectrum aan diensten die nodig zijn voor moderne werkplek. Juist door het combineren en integreren van deze diensten ontstaat er een oplossing die klaar is voor de toekomst en heb je aan ons een one-stop-shop als partner.

Hoe we dat doen? Door binnen deze moderne werkplek precies die technologie samen te brengen die nodig is voor een stabiele basis. Om deze basis vervolgens te vertalen naar blije gebruikers. En deze vertaling zit vaak juist niet in de techniek maar veel meer in persoonlijke aandacht, duidelijke instructies en een goede adoptie van nieuwe mogelijkheden. Door onze kennis, persoonlijke inzet en service toe te voegen aan de techniek ontstaat dan de winnende combinatie, oftewel: de werkplek waar je blij van wordt!

  • Online Werkplek - Werk je vooral met SaaS-applicaties of juist met specifieke legacy applicaties? Voor elke situatie is een oplossing in de Microsoft cloud. Of het nu de Modern Workplace is of Azure Virtual Desktop. Ontdek de Online Werkplek »

  • KPN ÉÉN - Altijd en overal bereikbaar zijn met de telefonie- en internetoplossingen via het meest betrouwbare netwerk van Nederland. Ontdek KPN ÉÉN »

  • Connectiviteit - Het netwerk is de motor van jouw organisatie. Met onze connectiviteitsoplossingen zorgen wij voor de juiste hardware en de oplossing op maat om het op kantoor veilig en goed bereikbaar te kunnen werken. Ontdek onze connectiviteitsoplossingen »

  • Security & Compliancy - Digitale veiligheid zit verweven in alles wat wij doen. Of het nu gaat om Extra Veilig Internet op de verbinding of om het veilig beheren van devices binnen jouw organisatie met Microsoft Defender for Endpoint. Bekijk onze Security & Compliancy oplossingen »

Gecertificeerd partner

Als one-stop-shop op het gebied van IT en telecom genieten wij van het vertrouwen van partners Microsoft en KPN. Daarnaast geven onze certificeringen je ook het vertrouwen dat je bij ons aan het goede adres bent als het gaat om security en informatiebeleid. Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificaten en/of rapportages:

  • ISO 27001
  • NEN 7510
  • ISAE 3402 type I
  • ISAE 3402 type II

Bekijk ook de certificeringen en wat dit voor jou betekent op onze website.

Klaar voor de start?

Met onze expertise, ruime ervaring en zeer hoge klanttevredenheid kunnen wij niet wachten om voor jou aan de slag te gaan met de werkplek waar jij en jouw collega's blij van worden!

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.