Score Utica

The Cloud Connect Company

Op een veilige, betrouwbare en leuke manier werken 

Onze werkwereld verandert sterk en technologische ontwikkelingen nemen exponentieel toe. Telecom en IT spelen daarin een steeds belangrijkere rol. Ons doel? Ervoor zorgen dat iedereen op een veilige, betrouwbare en leuke manier kan werken. Wij werken daarin exclusief samen met twee toonaangevende partners: Microsoft en KPN.
 
Door zo bewust te kiezen, zijn we in staat de absolute expert te zijn in datgene wat we doen. Als Strategisch Partner van KPN en Microsoft Gold Partner op belangrijke cloud competenties kunnen wij de belangrijke data en processen binnen jouw bedrijf 100 procent veilig beheren.
Wat je van ons kunt verwachten: leuk, expert en duidelijk!

Onze oplossingen

IT is volgens ons een middel met de volgende doelen:
Onze doelen

De manier waarop wij deze doelen realiseren voor jou is door de volgende oplossingen:

  • KPN ÉÉN - Altijd en overal bereikbaar zijn met de telefonie- en internetoplossingen via het meest betrouwbare netwerk van Nederland. Ontdek KPN ÉÉN »
  • Online Werkplek - Werk je vooral met SaaS-applicaties of juist met specifieke legacy applicaties? Voor elke situatie is een oplossing in de Microsoft cloud. Of het nu de Modern Workplace is of Azure Virtual Desktop. Ontdek de Online Werkplek »
  • Connectiviteit - Het netwerk is de motor van jouw organisatie. Met onze connectiviteitsoplossingen zorgen wij voor de juiste hardware en de oplossing op maat om het op kantoor veilig en goed bereikbaar te kunnen werken. Ontdek onze connectiviteitsoplossingen »
  • Security & Compliancy - Digitale veiligheid zit verweven in alles wat wij doen. Of het nu gaat om Extra Veilig Internet op de verbinding of om het veilig beheren van devices binnen jouw organisatie met Microsoft Defender for Endpoint. Bekijk onze Security & Compliancy oplossingen »
  • Private Cloud Platform - Is de public cloud een stap te ver en is het alternatief voor de lokale server een Private Cloud Platform? Bekijk wat wij daarin bieden »

In samenwerking met KPN levert Score Utica het geheel aan netwerk, connectiviteit, vaste en mobiele telefonie. Samen met Microsoft verzorgen we middels (onder meer) Azure Virtual Desktop, Microsoft 365 en alles wat Azure te bieden heeft het volledige palet aan diensten die nodig zijn voor moderne werkplek. Juist door het combineren en integreren van deze diensten ontstaat er een oplossing die klaar is voor de toekomst en heb je aan ons een one-stop-shop als partner.

Hoe we dat doen? Door binnen deze moderne werkplek precies die technologie samen te brengen die nodig is voor een stabiele basis. Om deze basis vervolgens te vertalen naar blije gebruikers. En deze vertaling zit vaak juist niet in de techniek maar veel meer in persoonlijke aandacht, duidelijke instructies en een goede adoptie van nieuwe mogelijkheden. Door onze kennis, persoonlijke inzet en service toe te voegen aan de techniek ontstaat dan de winnende combinatie. 

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.