iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Simac Cyber Security

Simac Cyber Security is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde cybersecurityoplossingen en diensten. We richten ons op het beschermen van organisaties tegen cyberdreigingen en het waarborgen van de continuiteit van jouw organisatie. Simac Cyber Security biedt verschillende diensten, waaronder: 


We helpen jou bij het identificeren en beheersen van risico's, implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen en reageren op incidenten. Met een focus op innovatie, samenwerking en een pro-actieve benadering streven we ernaar om jouw organisatie te helpen bij het identificeren van kwetsbaarheden en implementatie van effectieve beschermingsmaatregelen.

Simac Cyber Security onderscheidt zich als een gespecialiseerde leverancier van geavanceerde cybersecurityoplossingen en diensten, met een duidelijke focus op het beschermen van jouw organisatie tegen diverse cyberdreigingen. Het fundament van onze missie ligt in het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van gegevens voor onze klanten. Onze uitgebreide dienstenportfolio omvat security consultancy, waarbij we organisaties begeleiden bij het identificeren en beheren van risico's, en het implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen.

Een essentieel onderdeel van onze dienstverlening is managed detectie en incident respons, waarmee we proactief en reactief optreden om mogelijke dreigingen te identificeren en effectief te reageren op incidenten. We doen dit vanuit ons eigen SOC in Veldhoven met Nederlands sprekense specialisten. We geloven sterk in het vergroten van de cybersecuritybewustwording, en bieden daarom specifieke trainingen en programma's aan om het security-bewustzijn binnen jouw organisatie te versterken.

Onze aanpak gaat verder dan alleen technologische oplossingen; we streven naar een holistische benadering die ook innovatie en samenwerking omvat. Door voortdurend te innoveren, blijven we voorop lopen in het snel evoluerende dreigingslandschap. Samenwerking met onze klanten staat centraal, omdat we geloven dat een gezamenlijke inspanning leidt tot de meest effectieve beveiligingsoplossingen.

Het identificeren en beheersen van risico's is een cruciaal aspect van onze dienstverlening. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om potentiële bedreigingen te verminderen en implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen. Door actief in te spelen op incidenten en hierop te reageren, bieden we bescherming en houden we impact minimaal.

Kortom, Simac Cyber Security is toegewijd aan het bieden van uitgebreide en effectieve cybersecurityoplossingen, ondersteund door expertise, innovatie en nauwe samenwerking met onze klanten. We streven ernaar organisaties te helpen in een steeds complexer dreigingslandschap door het leveren van robuuste beveiligingsdiensten.

Meer weten over Simac Cyber Security?
Volg ons op Linkedin, bezoek onze website of plan direct een korte kennismaking in 

 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.