NTT Netherlands B.V.

Interconnected offerings for the connected future

 NTT Data is een toonaangevende wereldwijd opererende technologieleverancier en dienstverlener. Wij werken samen met organisaties van over de hele wereld om met intelligente IT-oplossingen bedrijven te ondersteunen bij hun digitale transformatie.
Bij ons staat intelligent voor data-driven, verbonden, digitaal en veilig. Als ICT-leverancier hebben we meer dan 36.000 mensen in dienst in een diverse en dynamische werkomgeving. We doen zaken in 73 landen en leveren diensten in meer dan 200 landen en regio’s. In Nederland ontzorgen wij onze klanten met behulp van 350 gemotiveerde medewerkers.

A digital business is a connected secure business

We zien een onderling verbonden wereld. Een wereld waar technologie de kracht heeft om dingen en mensen samen te brengen om positieve verandering teweeg te brengen. Onze toonaangevende digitale backbone, veilig multicloud-platform en brede portfolio van wereldwijde diensten versnellen de transformatie. We werken graag met u samen om nieuwe kansen te grijpen, industrieën voorgoed te veranderen en een betere samenleving voor ons te creëren om in te leven en te werken.

Consulting services
We ondersteunen uw end-to-end transformatietraject via onze netwerkadviesdiensten en helpen u infrastructuur- en cloudoplossingen te identificeren, op maat te maken en te leveren, specifiek voor uw zakelijke behoeften.
 • Network Consulting Services
  Transformeert uw netwerk om cloud-to-edge infrastructuurstrategie te ondersteunen? Ons netwerkbeveiligingsadvies ondersteunt uw end-to-end transformatietraject, waarbij uw huidige IT-omgeving wordt geëvalueerd en onze beproefde methodologieën worden gebruikt om uw doelen vorm te geven.
 • Cloud Advisory
  Het begrijpen van zakelijke doelen is waar we goed in zijn. Om u daar te krijgen, passen onze gecertificeerde consultants expertise op het gebied van technologie, industrie en advies toe. Het resultaat? Meetbare en uitvoerbare plannen die u naar het volgende niveau brengen.
 • EX Advisory Services
  Ontdek hoe we onze klanten helpen bij het ontwerpen van slimme werkplekken via ons advies voor digitale transformatie. Van het verbeteren van de werknemerservaring tot het aanbieden van hybride werkplekmodellen, onze adviesdiensten ondersteunen u in elke fase van uw digitale transformatietraject.
 • CX Advisory Services
  Klantrelevantie behouden in een complexe en veranderende omgeving betekent dat u uw bedrijfsmodel moet aanpassen aan een op waarden gebaseerde benadering. Onze CX-adviesdiensten bieden expertise om u te helpen waarde te leveren door middel van verbeterde klantervaringen.

Lifecycle services
Om een succesvolle migratie naar de Cloud en de integratie van abonnementssoftwaremodellen te garanderen, is een uitgebreide lifecycle-strategie vereist voor zowel nieuwe als verouderde bedrijfsmiddelen.
 • Technical services
  Expertise op het gebied van ontwerp, implementatie, activering, provisioning en projectbeheer om uw infrastructuurtransformatie te ondersteunen wanneer en wanneer u die nodig heeft.
 • Support services
  Beproefde ondersteunende diensten voor netwerktechnologieën. Lifecycle-services voor hardware- en softwareassets.
 • Software Lifecycle Services
  Realiseer de volledige waarde van software-gedefinieerde infrastructuur, van snelle activering tot data-gestuurde zichtbaarheid en controle.

Innovatieve bedrijfsoplossingen
Onze toonaangevende digitale backbone, veilig multicloud-platform en brede portfolio van wereldwijde diensten versnellen uw digitale transformatie. 
 • Network as a Service
  Onze netwerkoplossingen maken meer flexibiliteit mogelijk, zijn veilig door het ontwerp en verbinden en ondersteunen uw krachtige software-gedefinieerde hybride omgevingen efficiënt.
 • Cloud Service
  Onze beproefde methodologie helpt u bij het plannen, ontwerpen, migreren, beveiligen, bedienen en optimaliseren van de cloud-infrastructuur waarop uw kritieke bedrijfsapplicaties draaien.
 • Edge as a Service
  On-demand, real-time automatisering verbetert de gebruikerservaring en maakt meer operationele efficiëntie, beveiliging en bedrijfsgroei mogelijk
 • Technology Solutions
  Met oplossingen die een intelligente, softwaregedefinieerde infrastructuur en gemoderniseerde hardware omvatten, versnelt u uw digitale transformatie.
 • Global Data Centers
  Met hoogwaardige, bedrijfskritische datacenters over de hele wereld maken we groei en innovatie mogelijk voor onze klanten - waar ter wereld ze zich ook bevinden.
 • Digital Collaboration and CX
  Transformeer de klantervaring door uw mensen overal en altijd veilig en effectief te laten werken.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.