previder

It starts here

Managed IT. Van werkplek tot in de cloud.

Previder adviseert, bouwt en beheert. Hun oplossingen implementeren ze op locatie of veilig vanuit eigen Twin-datacenters in Nederland. Van daaruit biedt Previder de technische infrastructuur en cloud technologie die nodig is voor het betrouwbaar en schaalbaar hosten van bedrijfskritische applicaties. Previder is carrier- én cloudneutraal en zorgt ervoor dat u binnen hun infrastructuren meerdere technologieën kunt koppelen, zoals de public clouds van Microsoft Azure en Amazon. Zo is uw data veilig opgeslagen en uw applicaties altijd beschikbaar. Naast een breed aanbod staat Previder vooral voor een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen. Hierdoor zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT sector. 


Previder is onderdeel van de Odin Groep (470 medewerkers): een krachtige, stabiele en financieel gezonde groep van IT dienstverleners die reeds 27 jaar haar diensten vanuit Hengelo aanbiedt. Hierbij verzorgt de Odin Groep alle facilitaire voorzieningen voor de onderliggende operationele werkmaatschappijen.

Naast Previder vallen Winvision en Heutink ICT onder de Odin Groep:

Previder is een snelgroeiend bedrijf dat zijn naam in zowel de werkplek, de cloud hosting als de datacenter markt heeft gevestigd en landelijke bekendheid heeft gerealiseerd. Hiermee staat een sterke basis voor verdere groei in de toekomst. Previder heeft als doelstelling om de continuïteit van dienstverlening naar onze klanten te waarborgen en één van de grootste Nederlandse IT dienstverleners te worden met een landelijke aanwezigheid.

Previder heeft een breed portfolio aan IT diensten die zowel on-premise als vanuit onze datacenters worden geleverd. Hierbij ondersteunen we klanten in het ontwerpen en (projectmatig) installeren van deze IT infrastructuren. Na installatie beschikt Previder over een breed scala aan beheerdiensten die het mogelijk maken om klant specifiek de continuïteit van de omgeving te borgen.

Previder is carrier- én cloud neutraal en zorgt ervoor dat u meerdere technologieën kunt koppelen, zoals de public clouds van Microsoft Azure en Amazon. Zo zijn uw data en applicaties altijd beschikbaar en veilig.

4 Redenen om samen te werken met Previder:

  • Techniek zit in ons DNA. Onze specialisten vertalen uw business doelstellingen naar een heldere IT-oplossing. Met de  zekerheid dat die oplossing ook echt kan worden gebouwd en, minstens zo belangrijk, goed te beheren is.
  • We staan voor een persoonlijke aanpak, hoge betrokkenheid en directe lijnen. Deze werkwijze maakt ons een betrouwbare partner die in staat is om steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren.
  • We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen.
  • Previder verbindt mensen met technologie. Samen met onze partners laten we organisaties profiteren van de nieuwste technologieën, zodat medewerkers beter, veiliger en efficiënter kunnen werken.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.