Avantage

makes IT simple

Wij geloven dat IT in dienst moet staan van onze klanten. Voor hen dwingen wij onszelf telkens weer om het onderste uit de kan te halen bij het toegankelijk maken van informatie en technologie waarmee onze klanten bedrijfsmatig optimaal kunnen presteren. Onze ambitie is om de beste adviezen te geven en de beste service te leveren. Daarin willen we de onbetwiste nummer één zijn. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Onze oplossingen verbinden infrastructuur, IT-platforms en software op een manier die gerust vernieuwend mag worden genoemd. Met één keer inloggen altijd toegang tot alle informatie die je nodig hebt, waar die ook is. Gegevens standaard centraal aanmaken en onderhouden zodat die in alle applicaties uniform worden opgeslagen. Slim samenwerken in gedeelde bestanden en de doorlooptijd van bedrijfsprocessen verkorten. Tegelijk op elk gewenst moment inzicht in de actuele status van KPI’s en taken. Efficiënt werken, tijd overhouden om nieuwe kansen te creëren. Productiviteit, daar draait het om.

Voor ons is IT geen doel op zich, maar een middel om doelen te bereiken. Die worden door onze klanten bepaald. Tegelijk vinden wij dat IT de slagkracht van een organisatie moet vergroten en gebruik(er)svriendelijk moet zijn. Niemand buiten Avantage hoeft zich te verdiepen in de achterliggende techniek. Wij zorgen er gewoon voor dat de IT doet wat die moet doen. Kunnen we dat garanderen? Als wij het alleen voor het zeggen zouden hebben: ‘Ja!’. Jammer genoeg hebben we niet alle omstandigheden zelf in de hand. Dus staan we bij eventuele IT-problemen paraat om die zo snel mogelijk op te lossen.
 
Wij maken IT niet ingewikkelder dan het is. We brengen mensen en IT op een begrijpelijke manier bij elkaar. Zowel voor lokale ondernemingen als internationaal opererende organisaties hebben we IT-oplossingen die sneller en slimmer (samen)werken mogelijk maken. Die hebben we ondergebracht in acht logische focusgebieden, die je hieronder ziet staan.

  1. Altijd aan -  Wanneer de IT het laat afweten, stapelen de uitdagingen zich op. Hoe wordt de gemiste omzet gecompenseerd? Waar maak je de vertraging in projecten goed? Hoeveel tijd en geld kost het herstellen van het bedrijfsimago? Niemand wil die vragen stellen; laat staan beantwoorden. Daarom doen wij er alles aan om IT-omgevingen klokrond operationeel te houden.
  2. Altijd beschikbaar - De technologie wordt voortdurend aangepast aan wat we nodig hebben om slim te kunnen werken. Productiviteit is daarbij het toverwoord. We werken op kantoor, thuis of onderweg. Overdag, 's avonds of 's nachts. Op onze pc, laptop, tablet of smartphone. Maar zonder IT zijn we nergens. Als die het niet doet, zijn de rapen gaar.
  3. Altijd veilig - Wanneer de data van een organisatie door anderen worden misbruikt, kan dat tot enorme financiële schade leiden. Het imago van die organisatie krijgt ook een stevige (soms onherstelbare) deuk. Daarnaast wordt de wetgeving over veiligheid en datalekken steeds ingewikkelder. Het is haast ondoenlijk om door de bomen het bos te blijven zien en netjes aan alle regels te voldoen.
  4. Altijd bereikbaar - Een potentiële klant staat te lang in de wacht en haakt af. Op social media wordt geklaagd over de slechte communicatie van jouw organisatie. Die klappen komen hard aan en kosten tijd om te verwerken. Maar reputatie komt te voet en gaat te paard. In theorie bereikbaar zijn, is niet genoeg. In de dagelijkse praktijk moet je ook echt bereikt kunnen worden.
  5. Altijd toegang -  Niemand staat er bij stil hoe nutsvoorzieningen worden geregeld. Die moeten het gewoon doen, zonder problemen. Dat geldt ook voor IT en het moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Je wilt niet op elke plek met verschillende wachtwoorden inloggen. Je wilt ook niet te maken krijgen met allerlei verschillende schermen. Het moet simpel zijn. Gemak dient de mens.
  6. Altijd uniform - In dit tijdperk van digitale transformatie beschik je over meer informatie dan ooit. Die kun je gebruiken om de klanttevredenheid te vergroten. Of om jouw organisatie of afdeling nog effectiever aan te sturen. Je krijgt alleen steeds meer geautomatiseerde bedrijfsoplossingen aangeboden. Hoe kun je die zo efficiënt mogelijk inzetten?
  7. Altijd samen - Eén voor allen, allen voor één. We vertellen je niets nieuws wanneer we zeggen dat samenwerking in elke organisatie essentieel is voor het neerzetten van een goed resultaat. Door de toename van flexibele werktijden en flex- en/of thuiswerken wordt het wel lastiger om effectief samen te werken. En hoe zit het met de teamgeest?
  8. Altijd inzicht - Om doordachte besluiten te nemen, heb je betrouwbare informatie nodig. Alleen is die informatie vaak verspreid opgeslagen. Dan moet je bij verschillende afdelingen gegevens verzamelen uit verschillende systemen. De tijd die je daarmee kwijt bent, kun je echt beter gebruiken. Informatie logisch weergeven en analyseren kan een stuk eenvoudiger.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.