Avantage

Makes IT simple

IT moet altijd en overal voor jou werken. 

Dat betekent dat wij zorgen voor een betrouwbare en veilige IT-omgeving, die 24/7 voor jou beschikbaar is. Bovendien moet IT vóór jóu werken. Jij spreekt de taal van jouw markt, jij bepaalt de doelen. Wij vertalen die naar IT die jou ondersteunt om jouw doelstellingen te realiseren. Wat je met onze IT-oplossingen kunt, is dus afhankelijk van wat je ermee wilt. Niet andersom. Het draait om jouw behoefte, jouw wensen.
 
Wij passen de stukjes van de IT-puzzel aan (en in) elkaar, waarbij we in onze oplossingen van vandaag rekening houden met de uitdagingen van morgen. Door verschillende applicaties met elkaar te verbinden, hoef je stuurinformatie niet te zoeken, maar krijg je die op een presenteerblaadje aangereikt. Dat geeft jou en je collega’s de gelegenheid om de productiviteit in jouw organisatie te verhogen. En het geeft jou de ruimte om te doen wat je het liefste doet: ondernemen, kansen creëren en successen boeken. Diensten

Wij geloven in samenhang. Tegelijk onderscheiden we verschillende ‘focusgebieden’ die in de juiste balans het beste resultaat voor onze klanten opleveren.

De ‘Moderne Werkplek’ die online altijd gebruikt kan worden vormt de basis voor ‘Productiviteit’. Daarnaast hebben we specialisaties in ‘Procesoptimalisatie’, voor het automatiseren van werkprocessen en de ontwikkeling van apps, ‘Cybersecurity’ met aandacht voor security awareness, ‘Cloud Infrastructuur’ om het juiste platform te kunnen kiezen, ‘Service & Beheer’ voor outsourcing, ‘Regie & Governance’ voor organisaties die digitale volwassenheid nastreven en ‘Adoptie’ om medewerkers vertrouwd te maken met IT-innovaties.

Binnen deze focusgebieden bevinden zich talloze IT-oplossingen die onzichtbaar voor de gebruiker met elkaar communiceren. Jouw medewerker kan altijd, overal, veilig en op een uniforme wijze samenwerken, inzicht krijgen, informatie delen, communiceren en signaleren.

Voor wie
We leveren zorgeloze IT aan honderden verschillende organisaties van uiteenlopende aard en omvang. Commerciële multinationals, zorg- en onderwijsinstellingen, grote en kleine MKB-bedrijven, belangenverenigingen en ook (zelfstandige) dienstverleners in diverse sectoren. Organisaties die snappen dat automatiseren geen doel is, maar een middel om productiever te werken. Ze vertrouwen allemaal (terecht) op onze IT-oplossingen waarmee we de productiviteit en digitale veiligheid in hun organisatie verhogen. Daarbij bestaat de basis uit een 24/7 beschikbare IT-omgeving (steeds vaker in de cloud), ondersteuning door een deskundige helpdesk en transparante kosten. 


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.