#durftevragen

Succes begint met het stellen van de juiste vragen

iSourcing Hub is de B2B-matchmaker van de IT-sector. Vind, bevraag en selecteer de best passende partijen voor jouw IT-vraagstuk. Verrassend snel en effectief!

Als IT-leverancier of IT-consultant deelnemen aan iSourcing Hub?

449

IT-leveranciers

305

IT-consultants

180

Thema's

1270

Searches

8057

Interacties

Stel de juiste vragen over Business-IT Alignment aan de voor jou relevante partijen

Welke vragen je ook hebt over Business-IT Alignment, met iSourcing Hub krijg je snel inzicht in relevante aanbieders. Met één druk op de knop benader je potentiële matches met zowel zelf geformuleerde vragen als veelgebruikte criteria en kant-en-klare vragen die al beschikbaar zijn in het systeem.

Met een account op iSourcing Hub krijg je niet alleen een actueel en volledig beeld van leveranciers en partners die het beste passen bij jouw vraagstuk. Je krijgt ook toegang tot kennis op het gebied van Business-IT Alignment en ruim 160 andere thema’s, in de vorm van selectiecriteria en vragen die andere gebruikers delen in de Public Library.

Omdat het systeem beschikt over een grote hoeveelheid datapunten en informatie, kun je vaak real-time berekenen welke partijen goed bij je passen. Voor alle vragen waarop het systeem (nog) niet real-time een antwoord geeft, kan je eenvoudig met matches in contact komen. Dat kan zelfs anoniem; je bepaalt zelf welke informatie je deelt en welke aanbieders je al dan niet benadert. Lees meer.

Knowledge Partners

Knowledge Partners helpen met het opstellen en onderhouden van de handige criteria en vragen. Daarmee heb je in no-time relevante spelers in kaart en kan je snel een vragenlijst, marktverkenning of RFI opstellen. Hun betrokkenheid heeft uiteraard geen effect op (hun positie in) de zoekresultaten. Lees meer.

IT-leveranciers voor Business-IT Alignment

Met een account op iSourcing Hub kom je eenvoudig in contact met voor jou relevante aanbieders van diensten, producten en andere oplossingen. Voor ruim 160 andere thema’s kun je zoeken onder honderden IT-leveranciers. Een greep uit de Business-IT Alignment spelers die je via iSourcing Hub kunt vinden, analyseren en benaderen:

IT-consultants voor Business-IT Alignment

Consultancybedrijven en zelfstandige consultants vormen een belangrijke groep op het platform. Hun rol is eigenlijk hybride; ze gebruiken het platform om te zoeken, vaak voor eindklanten die ze begeleiden, maar consultants kunnen ook gevonden worden door diezelfde eindklanten. Bekijk alle IT-consultants

Lees meer over Business-IT Alignment

Knowledge Partner Blog

Digitale transformatie is… altijd verrassend

Dit is nog niet alles…
probeer het gewoon eens uit!

Account aanvragen

Plan vrijblijvend een online demo in en om te zien of en hoe iSourcing Hub kan helpen bij jouw Business-IT Alignment vraagstuk.

Direct aan de slag? Vraag een account aan. Dit is wat je ermee kan:

  • Check gratis, snel en eenvoudig welke aanbieders het best bij jouw Business-IT Alignment vraagstuk passen
  • Finetune je zoekresultaten real-time op basis van veel gebruikte standaard selectiecriteria
  • Gebruik slimme vragen en kennis uit de Public Library om je vraagstuk zo goed mogelijk te formuleren
  • Kom vrijblijvend, eenvoudig, snel en eventueel anoniem in contact met de door jou gekozen partijen

Meer informatie over mogelijkheden, abonnementen en prijzen.

Al ruim 500 bedrijven kiezen voor iSourcing Hub

iSourcing Hub is het onafhankelijke platform dat opdrachtgevers, adviseurs en IT-leveranciers helpt meer succes te halen uit het selectieproces en de voorbereiding daarvan.

De wijze waarop jij als opdrachtgever IT-leveranciers selecteert kan anders. Sneller, en vooral beter. Want zeg zou zelf: de onoverzichtelijke IT-markt en oppervlakkige informatie maken het best lastig om het selectieproces succesvol en efficiënt voor te bereiden en te doorlopen.

IT-sourcing is complex, bijna per definitie maatwerk. Met wie je in zee gaat is van grote invloed op het succes van jouw IT-project. Daarom hanteert iSourcing Hub een slim matching-algoritme en faciliteert het interactie- mogelijkheden met leveranciers. Zo stel jij op het juiste moment de juiste vragen aan relevante spelers uit de markt. Dat leidt tot betere matches en duurzame relaties.

De zes voordelen van iSourcing Hub

instant

Op basis van jouw thema en onze slimme vragen direct inzicht in relevante IT-partijen en hun oplossingen.

intelligent

Een grote kans op het vinden van de meest geschikte IT-partner door slimme algoritmen die vragen en antwoorden met elkaar verbinden.

interactief

Gemakkelijk checken of partijen geïnteresseerd zijn, eenvoudig contact leggen en vragen stellen. Een persoonlijk antwoord ontvang je snel waardoor veel tijd wordt bespaard.

incognito

Wil je nog even anoniem blijven en discreet de markt verkennen? Ook dat kan met iSourcing Hub.

innovatief

Slim gebruik maken van kennis en ervaring van partijen op iSourcing Hub, en inzet van moderne technologie. Zo vinden wij jouw ideale IT-match.

independent

We zijn aantoonbaar 100% onafhankelijk. Geen vriendjespolitiek, geen bonussen, wel intelligente software.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.