Proact Netherlands

Gewoon doen wat belangrijk is!

Pragmatisch, persoonlijk en professioneel  
Als IT-service provider bieden wij het beste van twee werelden: de kennis en ervaring van een internationale speler én de mentaliteit van een lokale partner. Wij zijn actief in 13 landen binnen Europa en hebben meer dan 1000 werknemers, waarvan 300+ in de Benelux. 
 
Onze aanpak is pragmatisch en professioneel, maar vooral persoonlijk. Proact - Gewoon doen wat belangrijk is.  
Onze services zijn geïntegreerd. Want welk aspect je ook onder de loep neemt, alles hangt met alles samen: IT-beleid, innovatie, onboarding, beheer en veiligheid, outsourcing… 
Proact maakt de werkplek aangenamer en marktgerichter. Thuis of onderweg en via elk middel of platform. Onze innovatie staat in dienst van een verbeterde werkbeleving en van daaruit een beter resultaat. 
Bij het herinrichten van de infrastructuur ligt de focus op de manier waarop data wordt opgeslagen, verbonden, beveiligd en gebruikt. Informatie moet zich altijd bevinden op de juiste plaats. Hierbij gebruiken wij nieuwe, maar bewezen technologie.
 
Hoge klantwaardering  
Uit het jaarlijkse Giarte onderzoek IT Xperience Monitor blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn met Proact als partner. In de 2022 editie van dit onderzoek scoort Proact bovengemiddeld: maar liefst 96% van de klanten geeft aan Proact absoluut aan te bevelen. Ook behaalde Proact de hoogste scores op de services werkplekmanagement en werkpleksupport.  
 
Onze kwaliteit is geborgd in formele certificeringen, zoals: ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510, ISAE 3402 Type II, MVO & ITIL .

Als bedrijven duurzaam willen groeien moeten ze de constant veranderende rol van IT omarmen en dus flexibel, wendbaar en innovatief zijn. Dat is onze visie. Wij zijn daarom geen IT leveranciers maar business consultants in IT en beginnen een samenwerking altijd met het ontdekken van de toekomstvisie. Of je als klant nou binnenkomt met een concreet probleem of met grote ambities. Samen gaan wij opzoek naar de oplossing. Als eenheid. Als partners. 
Wij geloven daarbij in flexibiliteit, wendbaarheid, schaalbaarheid en innovatie. Wij denken groot en toekomstgericht, maar altijd met een menselijke maat. Want het zijn de mensen die echt impact maken.   
 
Waar je ook bent op jouw digitaliseringsreis, wij kunnen helpen bij het definiëren van de beste IT-infrastructuur en cloudstrategie om uitdagingen van vandaag aan te gaan, maar ook om plannen te maken voor morgen.  
 
Je hebt de keuze of je dit on-premise, als private cloud, als managed cloud, als public cloud of als combinatie hiervan in een multicloud wilt. Welke omgeving je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat de oplossing wordt ontworpen en geïmplementeerd rond jouw specifieke vereisten. 
 
En daar stopt het niet. Wij bieden ook ondersteuning, monitoring en beheerdiensten. Door technologische trends voor te blijven en verbonden te blijven, kunnen wij ook de technologie en service die wij bieden voortdurend optimaliseren. 
 
Welke dienstverlening en voor wie?  
Om onze persoonlijke manier van werken te kunnen vasthouden, richten wij ons op organisaties met 250 tot 7.500 medewerkers en wij bedienen klanten in vrijwel elke sector, zowel profit als non-profit. Bekende en minder bekende organisaties hebben hun IT-organisatie aan ons uitbesteed. Een kleine selectie: Mercedez Benz Nederland, Rijnstate Ziekenhuis, Stichting Sherpa, VolkerWessels, Equans, Aveco de Bondt, Meijburg, Yamaha, Booking.com, Leiden2022, Redmore, ABAB en Kwik-Fit
 
Deze organisaties helpen wij met: 

Wij kijken er naar uit om samen te verkennen wat een pragmatische en persoonlijke aanpak voor u kan betekenen.  

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.