Proact Netherlands

Gewoon doen wat belangrijk is!

Pragmatisch, persoonlijk en professioneel
Proact is een Full Service Provider gespecialiseerd op het vlak van infrastructuren, workspace en outsourcing. Onze aanpak is pragmatisch en professioneel, maar vooral persoonlijk. Proact - Gewoon doen wat belangrijk is.

Hoge klantwaardering
Proact wordt door haar klanten hoog gewaardeerd. Niet alleen uitstekende klanttevredenheids cijfers, zo scoorde Proact de afgelopen 10 jaar gemiddeld een 8,8 voor haar projecten, maar ook daadwerkelijke referenties van onze klanten onderschrijven dat. Twee recente voorbeelden daarvan zijn het Rijnstate Ziekenhuis en high-end hostingprovider Exonet

Van datamanagement specialist naar volwaardige Full Service Provider
Meer ​dan 12 jaar geleden startte Proact in de Benelux als datamanagement specialist. Inmiddels is Proact uitgegroeid tot een volwaardige Full Service ICT-dienstverlener met honderden klanten verspreid over de Benelux. Met de overname van PeopleWare in 2019 heeft Proact haar portfolio uitgebreid.  met onze 350 medewerkers leveren wij oplossingen op het gebied van: Infrastructuren​, Workspace en Outsourcing.​Een van de onderscheidende factoren is hoe klanten zaken doen met Proact. Proact heeft de attitude van een kleinere IT-partner, maar heeft de kracht en kennis van een grote speler op het gebied van IT. Daarom hoef je bij ons niet te kiezen, bij Proact geniet je van de voordelen van beide.

​​​Grote IT-organisatie met een menselijk karakter ​
Wij leveren een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, hiermee zijn wij voor honderden organisaties een belangrijke business-partner. Een menselijke aanpak zit verankerd in de kern van onze organisatie, hiermee bouwen wij aan duurzame langetermijnrelaties. ​Dit merkt u aan alle facetten van onze dienstverlening, van de gesprekken met onze account- of servicemanagers tot​ het contact met onze servicedesk bij problemen.

Klanten
Proact bedient een breed scala aan klanten. Bekende en minder bekenden organisaties hebben hun IT-organisatie aan ons uitbesteed. Een kleine selectie: Sony Europe, Mercedez Benz Nederland, Engie, Aveco de Bondt, VolkerWessels, Reinier de Graaf Ziekenhuis, Meijburg, Ons Tweede Thuis, Yamaha, HVO-Querido, Rijnstate Ziekenhuis & SBM Offshore

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.