CoDesk

CoDesk een Corporate Desktop

CoDesk adviseert en helpt bedrijven aan toekomstbestendige werkplekautomatisering. CoDesk ontzorgt en bespaart.


In  minuten zet CoDesk vanuit haar eigen Cloud volwaardige en beheerde Windows desktops voor u neer. Daar waar gewenst aangevuld met de klant's specifieke applicaties, inclusief legacy applicaties. Die omgeving wordt dan op een eenvoudige manier verder opgebouwd zodat u over een volledige ICT-omgeving kan beschikken. Zo heeft u meer ruimte om u te richten op activiteiten die direct bijdragen aan uw bedrijfsresultaat.

CoDesk levert online ICT voorzieningen aan klanten met 1 tot 500+ medewerkers met als maatstaf de inrichting zoals je die eigenlijk alleen bij de grote corporate ondernemingen ziet. Vandaar de naam CoDesk, wat een afkorting is van 'COrporate DESKtop'. 

De klant moet zelf altijd 'in control' zijn. De filosofie binnen CoDesk is: 'Alles wat je meer dan 2 keer moet doen, moet je programmeren'. We geloven dus niet in meer personeel, maar in beter programmeren. Dat houdt ons scherp en efficiënt en daarmee kunnen we bergen verzetten.


Binnen een paar minuten operationeel
CoDesk's beheerde, remote desktop oplossing stelt u in staat om in no time uw bedrijfsoperaties te starten of te continueren, terwijl tegelijkertijd de druk substantieel afneemt bij mogelijk in-house IT beheer.

Geen investeringen en installatiekosten
Het zeer schaalbare (naar boven én beneden) tarief van CoDesk werkt op basis van per gebruiker per maand. Dit vermindert de ‘Total Cost of Ownership’ en investeringen tot het absolute minimum. Contracttermijnen, installatie-, én migratiekosten zijn niet van toepassing,, waarmee de CoDesk-propositie de meest aantrekkelijke in de industrie is. En dat met de continue focus om ‘best in class’ service te bieden aan het MKB.

User management in seconden
CoDesk’s zelf ontwikkelde en hyper-gebruiksvriendelijke self-management tool geeft klanten, zowel eindgebruikers als resellers, de gelegenheid om nieuwe eindklanten en gebruikers letterlijk in een paar minuten te activeren en beheren. Zonder dat er een systeembeheerder of ICT-kennis voor nodig is!

Cybercrime krijgt geen kans
Ook de beveiliging is voor elkaar. CoDesk is een afkorting voor Corporate Desktop. En dat is wat klanten krijgen: ICT op het niveau dat je alleen aantreft bij de grote corporate bedrijven. De filosofie is dat niets betrouwbaar is en alles dus tot in de puntjes beveiligd dient te zijn. CoDesk-klanten weten dat hun data altijd beschermd is: vier back-ups per dag en actief in drie verbonden datacenters: “uit de lucht zijn” is uitgesloten.

Risicoloze én kostenloze migratie
Naast het leveren van remote desktop functionaliteit faciliteert CoDesk de migratie naar de nieuwe omgeving, inclusief elke applicatie die de klant naar de CoDesk Cloud wenst te brengen. En dat zonder risico’s en kosten voor de bestaande omgeving van de klant!

CoDesk Aanbod
Kortom, CoDesk levert een volledige ICT-omgeving met Desktop, application & data hosting, e-mail en telefoniediensten waarbij klanten kunnen rekenen op continu support, transparantie door 24/7 monitoring, rapportage en de garantie dat benodigde licenties en certificeringen op orde zijn.

CoDesk levert vanuit een 100% Nederlandse basis, dus AVG-proof.

Klant’s primaire processen gecontinueerd 
CoDesk’s prioriteit is dat de klant zich volledig kan concentreren op haar eigen primaire bedrijfsprocessen en activiteiten terwijl de desktop en verdere gerelateerde IT-activiteiten door de professionals van CoDesk worden ontwikkeld en beheerd.

CoDesk klanten
Onder CoDesk’s 300 klanten zijn SUSA, CAM (onderdeel van KPN Health), FlexService, Denit, Loyalty Management Netherlands, Work2Work. FourPoints, Sanibell, PayNed, Temphory, Astrium Accountants.

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden