iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Blue People IT

Onderscheidend vermogen in bedrijfssoftware

Blue People IT biedt consultancy op drie gebieden die met elkaar samenwerken en daardoor elkaar versterken. We helpen u graag met onze kennis op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webapplicaties.

Als MKB-ondernemer bent u dagelijks op zoek naar de optimale prestaties van uw onderneming maar zeker ook van uw medewerkers. Dat vereist perfect functionerende bedrijfsprocessen.
Daarmee kunt u immers het verschil maken. Er komt veel bij kijken om deze processen goed te laten verlopen. Er moet een keuze gemaakt worden over de meest geschikte software. En tegenwoordig moet er ook veelal gekozen worden voor meerdere softwarepakketten, die dan op elkaar afgestemd moeten zijn. Bovendien zal deze software ook nog optimaal ingericht moeten worden.
Daarbij is dan voor u als ondernemers bepalend of u zich aanpast aan de software of dat de software zich aanpast aan uw organisatie. Verder moet de inrichting ook nog voldoen aan (wettelijke) regels en protocollen die binnen uw branche of keten gebruikelijk zijn. De consultants van Blue People IT hebben de ervaring en kennis in huis om u van advies te voorzien. U te helpen kiezen welk softwarepakket het meest geschikt is en daarbij ook nog de gekozen software te implementeren.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.