Fujitsu

Make the world more sustainable by building trust in society through innovation.

Fujitsu is het wereldwijd toonaangevende Japanse bedrijf op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, dat een breed scala aan technologische producten, oplossingen en diensten aanbiedt. Wij creëren nieuwe mogelijkheden door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden en zo een duurzamere wereld te creëren waarin iedereen zijn dromen kan verwezenlijken. 

Wij zetten technologie in om het leven mooier te maken
Wij zijn een wereldleider op het gebied van technologie en bedrijfsoplossingen die organisaties en de wereld om ons heen veranderen. 
Vanuit onze lange traditie waarin wij innovatie en expertise leveren, werken wij constant om bij te dragen aan de groei van de samenleving en onze klanten.

Ons doel is om de wereld duurzamer te maken, door het versterken van vertrouwen in de samenleving door de inzet van innovatie.

Wij hebben opnieuw stilgestaan bij de rol die Fujitsu wil spelen in deze veranderende wereld. Ons doel vormt de drijfveer van elke actie, van elke persoon bij Fujitsu. Het creëren van nieuwe mogelijkheden door mensen, technologie en ideeën met elkaar te verbinden, om zo tot een meer duurzame wereld te komen waar iedereen zijn dromen kan najagen. Door ons integratievermogen en onze geavanceerde technologie samen te brengen, willen we uw organisatie laten floreren en bewegen we naar een meer duurzame wereld. Wij noemen dit ‘Fujitsu Uvance’. Het staat voor onze bedrijfsfocus op technologie en sectoroverstijgende functies. Met Fujitsu Uvance commiteren wij ons aan het transformeren van de wereld tot een plaats waar mensen in welvaart en vertrouwen kunnen leven.


Mensen komen bij ons op de eerste plaats. Wij geloven in de kracht van diversiteit en onze waarden empathie, vertrouwen en ambitie zijn de drijfveer achter alles wat wij doen. Alle Fujitsu-medewerkers streven naar waardecreatie door dagelijks te werken volgens onze waarden en gedragscode. In lijn met de Fujitsu Way streven alle mensen in ons bedrijf ernaar om onze waarden te realiseren via een cyclus van drie acties die nodig zijn om ons doel te bereiken: ambitie, vertrouwen en empathie. Door het ondersteunen van duurzaamheidsinitiatieven geeft het GRB-platform concreet vorm aan de Fujitsu Way. Anders gezegd, door middel van dit platform richt onze wereldwijde bedrijfsvoering zich op zeven prioriteiten, waaronder mensenrechten, diversiteit & inclusie, welzijn en het milieu.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.