CAM

CAM IT Solutions

Het CAMCUBE Platform is een in de Care en Cure sector bewezen private cloud infrastructuur, opgebouwd uit modulaire bouwstenen. Ons platform biedt al uw gebruikers eenvoudig, altijd en overal toegang tot uw applicaties, vanaf flexibele werkplekken en mobiele devices. 
Het platform wordt volledig technisch beheerd vanuit de CAMCUBE Managed Services met daarin 24x7 Support, proactieve Instandhouding en gestructureerd Wijzigingsbeheer. In onze unieke “Co-Sourcing” benadering wordt binnen de dag en dagelijkse operatie één-op-één samengewerkt met uw eigen functionele beheerder(s) en voor de regie met uw service- en informatiemanager(s).  
Het platform wordt vanuit onze intensieve Platform Management Services (PMS) doorlopend verbeterd en ontwikkeld. Hiermee blijft uw organisatie automatisch up-to-date en bieden wij u de zekerheid van 100% compatibiliteit met uw huidige en toekomstige applicaties, conform de actueel geldende normen in flexibiliteit (Pay per Use), mobiliteit (CYO/BYO), beschikbaarheid (24x7), prestaties en veiligheid (NEN7510).


Cam is een dienstverlenende kennisorganisatie gericht op ontzorging van ICT-infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in het centraal ontsluiten van al uw bedrijfsapplicaties vanuit een cloud platform dat doorlopend beheerd en ontwikkeld wordt. Onze platform diensten sluiten aan op actuele vraagstukken op het gebied van flexibiliteit, mobiliteit, beschikbaarheid, prestaties, beveiliging en beheer. 
De kennis en kunde van Cam is over een periode van meer dan 25 jaar opgebouwd. Vanuit onze “ICT als facilitaire dienst” visie is al vanaf 1995 het “4-Lagen Architectuur Model” ontwikkelt, dat tot de dag van vandaag de basis vormt voor ons succesvolle ICT-infrastructuur platform.
Als antwoord op de toenemende vraag naar ontzorging, outsourcing en “managed ICT services” heeft Cam in de afgelopen jaren het CAMCUBE platform ontwikkelt, waarin de technische ICT-infrastructuur en het technische ICT-beheer verenigd zijn. Organisaties die de ICT onderbrengen in dit platform profiteren van een uiterst flexibele en altijd courante ICT-infrastructuur met een optimale instandhouding van de kwaliteit.
Cam heeft een sterke marktfocus en kan het succes van haar cloud platform en co-sourcing model aantonen met een uitgebreide lijst van actuele referenties binnen de ziekenhuizen, zorginstellingen en publieke organisaties. 
Onze organisatie is zelfstandig en onafhankelijk. Wij werken uitsluitend met onze eigen ervaren professionals. De kwaliteit van onze dienstverlening is geborgd met een ISO9001 certificering. Daarnaast is de veiligheid van onze oplossingen met een NEN7510 partnerschap en ISO 27001:2013 certificering gewaarborgd. 
Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen en stellen uw doelstellingen centraal. Vanuit onze rol als “Trusted Partner” zorgen wij voor een soepele transitie naar ons CAMCUBE|CLOUD platform en een structurele ontzorging van het technisch beheer door onze CAMCUBE|SERVICES. 

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden