Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Slimmer sourcen en betere keuzes maken met iSourcing Hub

In mijn vorige blog, de laatste op Outsourcing Hub (inmiddels ook te lezen op iSourcing Hub), vroeg ik hulp bij het kiezen van de beste tagline voor ons nieuwe iSourcing Hub logo. We kregen enorm veel reacties, geweldig! Na vorige week middels onder andere een persbericht aangekondigd te hebben dat we vanaf nu onder één naam verder gaan, sta ik in deze ‘eerste’ échte blog op iSourcing Hub stil bij wat er verandert en waar onze nieuwe tagline voor staat.

Laatst bijgewerkt: 25 mei 2020

Leestijd: 5 minuten

Blog door CEO/Founder Henk Pater

Eerst even terug naar vorige week, waar we officieel aankondigden vanaf nu verder te gaan onder de naam iSourcing Hub. Voor de meeste gebruikers van Outsourcing Hub was dat geen verrassing, aangezien we er al zo’n anderhalf jaar mee bezig zijn. Voor mij persoonlijk en ook alle betrokken teamleden en externen toch best spannend, want hoewel ons platform op grote lijnen hetzelfde blijven, hebben we vorige week een hoop zaken omgegooid.

Onze naam en onze focus

Onze naam hebben we niet radicaal veranderd. Omdat het platform nu op ieder IT-onderwerp vraag en aanbod kan koppelen, veel breder dus dan alleen ‘outsourcing’, hebben we ‘out’ vervangen door ‘i’. Het systeem is nu zeer flexibel en schaalbaar, maar voorlopig blijven we ons richten op alles wat IT, digital en (gerelateerde) technologie betreft. De ‘i’ vertegenwoordigt die focus en onze unieke kenmerken.

Over die focus wil ik nog wel wat zeggen. Hoewel het platform nu vraag en aanbod op elk denkbaar IT-vraagstuk kan matchen, is het (nog) niet zo dat iSourcing Hub op alle thema’s direct even volledig is. Voor veel nieuwe thema’s geldt dat er eerst voldoende ‘vulling’ nodig is. Denk aan relevante IT-partijen, praktische zoekcriteria en slimme vragen, en de antwoorden daarop van IT-partijen om real-time te kunnen matchen. Dat doen we de komende tijd stap voor stap. Dat doen we de komende tijd stap voor stap, het liefst met. Hoe dat precies gaat, lees je in dit feature artikel.

Ons logo en de nieuwe tagline

Omdat Outsourcing Hub inmiddels een begrip is onder honderden IT-dienstverleners en IT-adviesbedrijven, hebben we het logo net als onze naam niet radicaal veranderd.

Ik ben blij dat het nu eindelijk rond is; we zijn ruim een jaar bezig geweest naar dit punt toe te werken en met één naam en een duidelijke propositie (die echt alles aan kan) kunnen we de komende tijd flink groeien. Die groei is niet alleen goed voor ons, maar ook voor al onze klanten.

We hebben gekozen voor de tagline Smarter Sourcing, Better Choices. Wat we daarmee willen overdragen is:

  • dat je met iSourcing Hub via innovatieve matchmaking en interactieve processen snel de relevante spelers en oplossingen in kaart krijgt;
  • dat dit werkt op vrijwel ieder denkbaar IT-vraagstuk, zowel voor algemene oriëntatie als het gericht in kaart brengen én bevragen van IT-partijen;
  • dat iSourcing Hub je op die manier helpt veel stappen van de sourcingcyclus slimmer te doorlopen, effectiever/gerichter en met minder effort, minder kosten en minder doorlooptijd;
  •  en dat je zo betere keuzes kan maken – of het nu gaat om het selecteren van een (implementatie)partner bij outsourcing of een leverancier van software, hardware of andere diensten.

‘Nieuwe’ website

Toen we eind 2018 begonnen met de nieuwe iSourcing Hub module en de Custom Seach, hebben we naast de bestaande Outsourcing Hub-website ook een extra website gebouwd: iSourcingHub.nl. Deze website is de afgelopen maanden verder uitgebreid en wordt nu aangepast om de gehele propositie van ‘de Hub’ af te dekken. We zijn er uiteraard nog niet, maar voor nu hebben we de voorkant en nieuwe look gegeven en van nieuwe inhoud voorzien. Daarnaast hebben we een speciale ontdek-pagina toegevoegd. De komende tijd volgt regelmatig verdere uitbreiding.

Veranderingen en nieuwe functionaliteiten in het systeem

Met de overstap van Outsourcing Hub naar iSourcing Hub hebben we ook in het systeem enkele wijzigingen doorgevoerd. Alle functionaliteit van Outsourcing Hub blijft natuurlijk gewoon beschikbaar. Daarnaast breiden we ons platform verder uit.

Je leest er meer over in deze blog: Outsourcing Hub is vanaf nu iSourcing Hub – wat betekent dat voor het systeem?

Tot slot: een paar praktische tips en verzoeken

  • Inloggen doe je via https://system.isourcinghub.nl/users/sign_in. Gebruik je oude URL (system.outsourcinghub.nl) dan wordt je automatisch doorverwezen.
  • E-mails sturen wij vanaf nu vanuit het domein @isourcinghub.nl. Dat geldt ook voor emails vanuit het systeem. Sla deze afzenders en het domain @isourcinghub.nl op als veilige afzender, dan weet je zeker dat je de mails goed ontvangt.
  • Blijf up to date en volg iSourcing Hub via LinkedIn.
  • De diepte in over functionaliteiten en optimaal inzetten van de Hub? Onze speciale feature artikelen bieden de verdieping die je zoekt.

Wij hebben ontzettend veel zin in de komende periode, waarin we met één naam en één propositie verder kunnen bouwen aan ons platform. We hopen je snel in het systeem terug te zien voor een Custom Search. Wil je die gratis proberen, inclusief support? Vraag dan een gratis account aan, of als je al een account hebt, neem contact met ons op via chat of telefoon. Je kunt ook rechtstreeks een afspraak met mij inplannen voor een demo of advies.

 

Henk Pater, iSourcing Hub

Blog door Henk Pater, CEO / Founder van iSourcing Hub

Ben je getriggerd door mijn verhaal, wil je meebouwen aan de Hub of wil je met ons van gedachten wisselen? Neem gerust contact op via henk.pater@isourcinghub.nl of 085 – 773 16 00. Je kunt ook direct een afspraak inplannen.

Lees meer

Knowledge Partner Blog

Digitale marketing optimalisatie

Knowledge Partner Blog

Onderzoek naar inkooptrends 2024 en het belang van Early Supplier Involvement

Blog van Henk Pater

Bedankt voor alle felicitaties, maar ik wil cadeautjes!

Knowledge Partner Blog

De sleutel tot vertrouwen in de digitale wereld: Waarom Identiteitsverificatie meer is dan een veiligheidsmaatregel

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.