Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

iSourcing Hub levert bijdrage aan boek “Denk nou eerst eens na joh!”

Transition Experts, een van de Knowledge Partners van iSourcing Hub, heeft een boek uitgegeven met de pakkende titel “#Denk nou eerst eens na joh!” Henk Pater, oprichter van iSourcing Hub, schreef ook een bijdrage voor het boek.

Laatst bijgewerkt: 7 april 2016

Leestijd: 3 minuten

Dit nieuwsbericht is eerder gepubliceerd via onze OutsourcingHub-website. Per mei 2020 zijn al onze activiteiten samengevoegd via iSourcinghub.nl

Over het boek:

In het zojuist verschenen boek #DENKNOUEERSTEENSNAJOH! schetst Transition Experts wat er allemaal bij komt kijken om de ambities die er voorafgaand aan een sourcingstraject zijn geformuleerd, ook daadwerkelijk waar te maken. Zoals bij zoveel din­gen in het leven, kom je ook bij een sourcingstran­sitie met gezond boerenverstand en een goede voorbereiding een heel eind. Toch leert de ervaring dat bij ieder transitieproces er zaken zijn die bij de voorbereiding over het hoofd gezien worden en die later voor veel problemen zorgen.

Meer informatie vindt u hier.

Lees meer

Knowledge Partner Blog

Digitale marketing optimalisatie

Knowledge Partner Blog

Onderzoek naar inkooptrends 2024 en het belang van Early Supplier Involvement

Blog van Henk Pater

Bedankt voor alle felicitaties, maar ik wil cadeautjes!

Knowledge Partner Blog

De sleutel tot vertrouwen in de digitale wereld: Waarom Identiteitsverificatie meer is dan een veiligheidsmaatregel

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.