Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Bedankt voor alle felicitaties, maar ik wil cadeautjes!

Vandaag ben ik jarig. 43 alweer, alhoewel ik me liever 34 voel. Regelmatig gedraag ik me als nog veeel jonger – geheel in lijn met een mooi advies dat ik ooit kreeg tijdens een surftrip in Portugal: Never leave the playground!”

Laatst bijgewerkt: 6 oktober 2023

Leestijd: 2 minuten

Blog door CEO/Founder Henk Pater

Dit advies kwam van een Australische surfer van 60 plus, die in een stationcar met een surfboard en matrasje door Europa reisde. De beste man bleek geld zat te hebben, maar vond het gewoon een avontuur om af en toe in z’n auto te tukken. En zo hij niet alleen tijdens maar ook na het surfen in contact met andere surfers, vaak jonge mensen, die ook in een auto of camper sliepen.

Ieder jaar krijg ik op onder ander via LinkedIn tientallen, soms honderden felicitaties. Heel leuk, overweldigend zelf en teveel om iedereen persoonlijk te bedanken. Maar… wat als ik het advies van die Australische surfer zou volgen en me weer even als kind in de speeltuin zou gedragen. Wat zou ik dan doen?

Cadeautjes vragen natuurlijk! En wat zou ik dan aan mijn vooral zakelijke netwerk vragen?! Een HQS!

Ehhh, een wat? HQS staat voor High Quality Search en is de term die we binnen ons bedrijf gebruiken om een zoekopdracht van hoge kwaliteit te beschrijven. Wat we daarmee bedoelen, is dat de vraagzijde van ons platform (een klant of consultant) niet alleen zoekt, maar ook een aantal matches (oftewel IT-leveranciers) via een of meerdere interactieve ‘sprintjes’ benaderd. Want daar zit de echte waarde van ons platform.

Het liefst in een vroegtijdig stadium, waarbij het vaak voldoende is de casus op minder dan 1 A4’tje te beschrijven en potentieel geschikte leveranciers (kort) te bevragen. Over dat vroegtijdig betrekken van de markt, ook wel Early Supplier Involvement genoemd, valt veel te vertellen en te schrijven. Dat ga ik nu niet doen, maar check eventueel deze blog.

Mijn verlanglijstje

Wat dat betreft is mijn ideale cadeautje dat jij een HQS doet, of mij helpt aan een contact of organisatie voor wie zo’n HQS waarde kan toevoegen. Ik geef je dan ook graag een cadeautje terug. Denk aan een stukje begeleiding, gratis desk research of ‘long-list & short-list as service’ waarbij wij ervoor zorgen dat jij of jouw opdrachtgever in no-time de ideale matches in kaart krijgt en zo de best passende leverancier of oplossing kan selecteren.

Maar ook het ‘podium’ om een keer wat te vertellen over Early Supplier Involvement zou een mooi cadeau zijn. En dat is niet alleen een cadeautje voor mij, want iedere klantorganisatie en iedere consultant, groot of klein, privaat of publiek, kan door het vroegtijdig betrekken van de markt gegarandeerd cadeautjes scoren. Leveranciers worden graag eerder betrokken, denken graag mee en zelfs als ze niet passen of geen tijd hebben, geven ze via iSourcing Hub vaak wel een reactie, inclusief tips en feedback die zeer waardevol blijken.

Je cadeautje kun je hier aan me geven.

Laat je verassen wat iSourcing Hub voor je kan betekenen, hopelijk word ik op mijn verjaardag ook verrast!

Eerst wat meer weten over ons B2B matching platform? Check https://isourcinghub.nl/private-sector/ of https://isourcinghub.nl/publieke-sector/

Lees meer

Knowledge Partner Blog

Digitale marketing optimalisatie

Knowledge Partner Blog

Onderzoek naar inkooptrends 2024 en het belang van Early Supplier Involvement

Knowledge Partner Blog

De sleutel tot vertrouwen in de digitale wereld: Waarom Identiteitsverificatie meer is dan een veiligheidsmaatregel

Knowledge Partner Blog

Keuzehulp bij cloudstress – Hoe kom je tot een juiste migratiestrategie?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.