PQR

Rustmakers in IT

Het is 2024. We hebben meer keus dan ooit. Door technologie zijn de mogelijkheden oneindig. 

Tegelijkertijd neemt de druk toe. Er komen constant nieuwe oplossingen die nog beter, sneller en slimmer zijn dan de vorige.

In die orkaan van opties is PQR de gids die rust brengt. 

Wij zorgen voor je IT. Infrastructuur die doet wat het belooft, ondersteuning waarop je altijd kunt terugvallen en slimme oplossingen die niemand anders bedenkt. Zo laten we mensen werken zoals ze dat zelf willen. In alle rust.

En ineens doet IT er niet meer toe.

Hoe PQR rust brengt in uw IT
IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Wij helpen klanten met complexe transformaties van hun IT. Hiervoor hebben wij SpaceHub ontwikkeld. SpaceHub biedt een modulaire hybride multi-cloud infrastructuur, aangevuld met transitie- en beheerdiensten. Hiermee zorgen wij ervoor dat niet enkel uw transitie naar de cloud vlekkeloos verloopt, maar ook dat uw infrastructuur hierna optimaal blijft functioneren zodat uw medewerkers prettig kunnen werken.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. 

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten gezondheidszorg, overheid, zakelijke en financiele dienstverlening.

Meer informatie over PQR vindt u op www.pqr.com.

Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.