PQR

Rustmakers in IT

Wij helpen klanten met complexe transformaties van hun IT. Hiervoor hebben wij SpaceHub ontwikkeld. SpaceHub biedt een modulaire hybride multi-cloud infrastructuur, aangevuld met transitie- en beheerdiensten. Hiermee zorgen wij ervoor dat niet enkel uw transitie naar de cloud vlekkeloos verloopt, maar ook dat uw infrastructuur hierna optimaal blijft functioneren zodat uw medewerkers prettig kunnen werken.

Binnen SpaceHub is ook een rol weggelegd voor bestaande legacy-omgevingen. Immers voor veel bedrijven geldt dat een afscheid van hun (on-premises) legacy-infrastructuur en -oplossingen nog niet haalbaar is omdat bepaalde applicaties of workloads niet in de cloud kunnen of mogen vanwege wet- en regelgeving. PQR integreert deze legacy-oplossingen, ook de applicaties, volledig binnen SpaceHub en zorgt met haar jarenlange ervaring ervoor dat alles met elkaar interoperabel is.

SpaceHub is uw hub naar de cloud, waarbij wij de complexiteit voor u wegnemen. Via de hub ontsluiten wij nieuwe innovatieve diensten, die u als onderdeel van SpaceHub kunt afnemen. SpaceHub is vendor- en cloudonafhankelijk, en biedt u een oplossing die altijd optimaal aansluit op uw specifieke behoefte. Met de SpaceHub diensten ontzorgen wij u gedurende de totale lifecycle van uw IT-infrastructuur.

PQR verrast met IT en hanteert een radicale focus op klanttevredenheid.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten gezondheidszorg, overheid, zakelijke en financiele dienstverlening.

PQR is opgericht in 1990, telt meer dan 180 medewerkers en is gevestigd in Utrecht.

Meer informatie over PQR vindt u op www.pqr.com.

Rustmakers in IT

IT is steeds belangrijker voor de bedrijfsvoering en het moet gewoon werken. Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

We creëren rust, zodat IT er voor u niet meer toe doet. Maak kennis met PQR.

PQR beschikt over alle certificeringen die ons helpen om bedrijven te ontzorgen. Hieronder vallen onder meer ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Ook beschikt PQR over onafhankelijk beoordeelde ISAE 3402 Type I en II-rapporten en zijn we hoog gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder.

Uw IT uit handen van A tot Z

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld en verdient de hoogste aandacht. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT met deze diensten: Advies, Transitie, Workspace, Datacenter, Beheer en Innovatie.

Kennis en Partners

Bij PQR werken experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Zo kunnen we de nieuwste oplossingen direct toepassen bij onze klanten. In de loop der jaren hebben we breed netwerk van partners en leveranciers opgebouwd.

PQR beschikt veelal over de hoogste partnerstatus en certificeringen en is onder andere Aruba Platinum Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, Microsoft Gold Partner, Nutanix Master Partner en VMware Principal Partner.

Contact met PQR

Wilt u weten hoe PQR rust kan maken in uw IT? Neem contact op met PQR via onze website of bel op 030-6629729. 

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.