PQR

Rustmakers in IT

Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloudomgevingen. Met haar jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR uw infrastructuur tot een stabiele en dynamische werkomgeving. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. Met onze klanten werken wij doelgericht, planmatig en deskundig aan het succes van morgen.
 
PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. 

PQR en 2ML hebben vanaf april 2017 de handen ineen geslagen en gaan samen verder als PQR. Door deze fusie is PQR vanaf nu dé toonaangevende IT-partner in Nederland. Onze deskundige IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier naar de hoogste kwaliteit voor klanten en hun eindgebruikers.

Met de fusie wordt de kennis en ervaring van PQR op het gebied van moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen en hybride cloudomgevingen gecombineerd met het specialisme van 2ML op het gebied van IT, clouddiensten en webhosting. Met het nieuwe PQR combineren we onze kennis en ervaring in de markten centrale en lokale overheid, zorg, onderwijs en het commerciële segment met een hoge gebruikerstevredenheid.

De fusie zorgt voor een samensmelting van de kennis en ervaring van PQR op het gebied van datacenter- en workspace toepassingen en hybrid cloud met het specialisme van 2ML op het gebied van IT, cloud- en managed services en mobile applications.

Quote 
“De fusie is tot stand gekomen omdat wij onafhankelijk van elkaar inzagen dat het voor klanten steeds lastiger wordt om een keuze te maken tussen de vele IT-adviseurs en- dienstverleners. Het nieuwe PQR biedt hoogwaardig advies en implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur, evenals beheer van de omgeving. Maar, het PQR van 2017 is een organisatie die in staat is tot meer. We streven ernaar om toonaangevend te zijn in onze sector, om er zodoende voor te zorgen dat onze klanten dat ook kunnen zijn in die van hen. Wij combineren onze kennis en ervaring in de markten centrale- en lokale overheid, zorg, onderwijs en het commerciële segment, waarin veel van onze klanten zich begeven, met een hoge gebruikerstevredenheid. Deze combinatie is uniek en daarmee is PQR dé strategische IT-partner die helpt bij het bereiken van elke business doelstelling”, aldus Robin de Vries, Business Development & Innovatie van PQR.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan in ons PQR Experience Center!

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden