iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

PQR

Rustmakers in IT

Hoe PQR rust brengt in uw IT

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Wij helpen klanten met complexe transformaties van hun IT. Hiervoor hebben wij SpaceHub ontwikkeld. SpaceHub biedt een modulaire hybride multi-cloud infrastructuur, aangevuld met transitie- en beheerdiensten. Hiermee zorgen wij ervoor dat niet enkel uw transitie naar de cloud vlekkeloos verloopt, maar ook dat uw infrastructuur hierna optimaal blijft functioneren zodat uw medewerkers prettig kunnen werken.

Binnen SpaceHub is ook een rol weggelegd voor bestaande legacy-omgevingen. Immers voor veel bedrijven geldt dat een afscheid van hun (on-premises) legacy-infrastructuur en -oplossingen nog niet haalbaar is omdat bepaalde applicaties of workloads niet in de cloud kunnen of mogen vanwege wet- en regelgeving. PQR integreert deze legacy-oplossingen, ook de applicaties, volledig binnen SpaceHub en zorgt met haar jarenlange ervaring ervoor dat alles met elkaar interoperabel is.

PQR SpaceHub is uw hub naar de cloud. Een intelligente hub die vendor- en cloudonafhankelijk is en een geïntegreerde en flexibele IT-omgeving creëert. Of het nu gaat om public of private cloud, legacy-infrastructuur en -oplossingen, SaaS, IaaS of PaaS, met SpaceHub neemt PQR de complexiteit uit uw IT-omgeving weg en brengt er rust voor terug. Rust om te werken, te groeien en te innoveren.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. 

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten gezondheidszorg, overheid, zakelijke en financiele dienstverlening.

PQR is opgericht in 1990, telt meer dan 290 medewerkers en is gevestigd in Utrecht.

Meer informatie over PQR vindt u op www.pqr.com.

Rustmakers in IT

De experts van PQR zijn Rustmakers in IT. Ze werken niet vanuit techniek, maar vanuit vraagstukken waarbij menselijke oplossingen centraal staan. Oplossingen die faciliteren én ontzorgen. Het SpaceHub-platform van PQR brengt organisaties van allerlei grootte op veilige en betrouwbare wijze naar de private, public of hybride cloud. In die reis worden deze organisaties ondersteund met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van infrastructuur, workspace, security, netwerk en managed services.
 
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloudomgevingen. Dankzij het SpaceHub platform en de jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van werkplekken, data en applicaties, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen.
 
SpaceHub biedt een modulaire hybride multi-cloud infrastructuur, aangevuld met transitie- en beheerdiensten. Hiermee zorgen wij ervoor dat niet enkel de transitie naar de cloud vlekkeloos verloopt, maar ook dat de infrastructuur hierna optimaal blijft functioneren zodat medewerkers prettig kunnen werken.
Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, gezondheidszorg, overheid, zakelijke en financiële dienstverlening. 
 
PQR is al sinds 1990 toonaangevend in de IT-sector. 3 decades of excellence, waarin een kleine hardware-reseller in 33 jaar uitgroeide tot een gerenommeerd en eigentijds IT-bedrijf met meer dan 290 medewerkers.

Uw IT uit handen van A tot Z 

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld en verdient de hoogste aandacht. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT met de volgende diensten: Advies, Transitie, Workspace, Datacenter, Beheer, Innovatie en Security. PQR begeleidt u bij het hele proces van advies tot aan beheer en optimalisatie, of biedt ondersteuning bij de verschillende stappen.
 
IT is steeds belangrijker voor de bedrijfsvoering en het moet gewoon werken. Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Kennis en Partners

PQR beschikt over alle certificeringen die ons helpen om bedrijven te ontzorgen.

Certificeringen voor MVO en duurzaamheid:
 • ISO 14001
 • Ecovadis Sustainability rating Silver level
 • MVO prestatieladder niveau 3
 • CO2 prestatieladder niveau 5
Certificeringen voor kennis en kwaliteit:
 • ISAE 3402 Type I en II-rapporten
 • ISO 20000
 • ISO 27001
 • ISO 9001
 • NEN 7510
Bij PQR werken experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Zo kunnen we de nieuwste oplossingen direct toepassen bij onze klanten. In de loop der jaren hebben we een breed netwerk van partners en leveranciers opgebouwd. 
 
Vanwege de grote kennis en goede samenwerking, heeft PQR veelal de hoogste status bij technologiepartners. PQR is onder andere:
 • Aruba Platinum Partner en Managed Services Provider
 • Citrix Platinum Plus Solution Provider en Service Provider
 • Dell Gold Partner
 • Fortinet
 • HPE Platinum Partner
 • Liquit Gold Partner
 • Microsoft Gold Partner
 • Nutanix Champion Partner
 • NVIDIA Elite Partner
 • Rubrik Elite Partner
 • VMware Principal Partner
PQR brengt rust in uw IT, maar is ook een kennishuis. We moedigen elkaar altijd aan om nieuwe kennis op te doen en dit te delen. Intern, maar ook als spreker op congressen en events. Diversiteit en inclusie helpen ons om talent optimaal te benutten en kennis makkelijker binnen te halen.

SpaceHub Green

Naast het SpaceHub dienstenportfolio heeft PQR ook SpaceHub Green. SpaceHub Green is veel meer dan CO2-reductie in datacenters of apparatuur een tweede leven geven. We investeren in mensen (People), milieu (Planet) en duurzame winstgevendheid (Profit). MVO geeft onze mensen energie en energieke, gezonde medewerkers leveren het beste werk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij PQR vanzelfsprekend. Met SpaceHub Green kijken we verder dan CO2 en milieu: we bouwen aan een totaalaanpak voor maatschappelijk verantwoorde IT.

Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Contact met PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken - om te werken, om te groeien. En dan, ineens, doet IT er niet meer toe.

Wilt u weten hoe PQR rust kan maken in uw IT? Neem contact op met PQR via onze website of bel op 030-6629729.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.